Σπυριδούλα Παπαιωάννου: Μια αισθητικός μιλά για το Rejuvance στο Womland

rejuvance
Rejuvance

Το πρόσωπό μας είναι ο καθρέφτης της ψυχής και των συναισθημάτων μας!

Το πέρασμα του χρόνου, η κούραση, το άγχος, το τσιγάρο και η κακή διατροφή είναι παράγοντες που επιβαρύνουν την επιδερμίδα, δείχνοντάς μας κουρασμένους. Το δέρμα μας παύει να είναι ελαστικό, και οι πρώτες ρυτίδες κάνουν την εμφάνισή τους.

Τι κάνουμε τότε, πριν να είναι πολύ αργά; Αρκετό καιρό τώρα ακούω για την τεχνική του Rejuvance. Πολλές γνωστές και φίλες μου το έχουν δοκιμάσει ήδη. Έτσι λοιπόν, αποφάσισα να μάθω περισσότερα για το συγκεκριμένο μασάζ προσώπου και για τα οφέλη του. Στο μυαλό μου αμέσως ήρθε η αισθητικός, και καλή μου φίλη, Σπυριδούλα Παπαιωάννου. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ πιο υπεύθυνη επαγγελματία στον χώρο της αισθητικής από την Σπυριδούλα, για να με κατατοπίσει σωστά πάνω στο θέμα.

Αμέσως λοιπόν, της τηλεφώνησα και έκλεισα ραντεβού για να την επισκεφτώ στο Armony Care Center. Έναν ζεστό χώρο στο Κορυδαλλό, που έχει επιμεληθεί η ίδια με πολύ μεράκι και αγάπη.

Armony_Care_Center
Armony Care Center

Έντεκα και μισή το πρωί και χτυπούσα το κουδούνι του ινστιτούτου της. Η Σπυριδούλα, όπως πάντα εύχαρη και μες τη ζωντάνια, με καλωσόρισε με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά! Μου έφτιαξε ένα περιποιημένο Freddo, καθίσαμε στο σαλόνι του ινστιτούτου της και μπήκαμε κατευθείαν στο θέμα, μιας και είχαμε μόνο μισή ώρα στην διάθεσή μας, ώσπου να έρθει η επόμενη πελάτισσά της.

Άρχισα λοιπόν, να την βομβαρδίζω με τις ερωτήσεις μου για να μας λύσω όλες τις απορίες σχετικά με το Rejuvance:

1) Τι είναι το Rejuvance προσώπου;

Το Rejuvance προσώπου είναι ένα ολιστικό αναζωογονητικό μασάζ, που έχει στόχο την ανανέωση και αναζωογόνηση του προσώπου. Θεωρείται το φυσικό “Lifting” προσώπου για γυναίκες και για άντρες κάθε ηλικίας.

Rejuvance1
Rejuvance

Το συγκεκριμένο μασάζ προσώπου είναι μια τεχνική 30 ετών, την οποία έχει συνθέσει και πρωτοδιδάξει ο Stanley Rosenberg σε Αγγλία και Γερμανία. Εισηγήτρια της μεθόδου στην Ελλάδα είναι η Κα Julie Hardenberg, και όπως αναφέρει και η ίδια στο βιβλίο της, θα μπορούσαμε να αποκαλέσουμε το Rejuvance και ένα είδος Body work through the Face (Σωματοθεραπεία διαμέσου προσώπου).

Rejuvance2
Rejuvance προσώπου

2) Πως γίνεται το συγκεκριμένο μασάζ;

Γίνεται με συγκεκριμένες κινήσεις των ακροδαχτύλων. Το μασάζ αυτό συνδυάζει τεχνικές μάλαξης σε πρόσωπο, κεφάλι, λαιμό, ντεκολτέ και πλάτη, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες κινήσεις των ακροδαχτύλων του χεριού μας.

3) Ποιος είναι ο στόχος αυτών των συγκεκριμένων κινήσεων;

Στόχος των συγκεκριμένων κινήσεων είναι η απομάκρυνση της έντασης από τους μύες μας, η απελευθέρωση του συνδετικού ιστού και η διέγερση του κολλαγόνου και της ελαστίνης (πρωτεΐνες υπεύθυνες για την ελαστικότητα και την σφριγηλότητα του δέρματος), επιβραδύνοντας έτσι τα σημάδια γήρατος, μιας και ενεργοποιεί τους μηχανισμούς αντιγήρανσης.

4) Τι άλλο αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη τεχνική;

Αντιμετωπίζει εξαιρετικά τους μαύρους κύκλους και τις αντιαισθητικές σακούλες κάτω από τα μάτια, τους πονοκεφάλους, τις ημικρανίες, τους πόνους στη σιαγόνα και την δυσκαμψία στους ώμους.

5) Κατά την διάρκεια της συνεδρίας χρησιμοποιούνται κάποια προϊόντα, όπως κρέμες-πίλινγκ κλπ;

Όχι, τίποτα απολύτως. Το Rejuvance είναι μια απόλυτα φυσική μέθοδος, καθώς δεν χρησιμοποιούνται κρέμες, οροί ή ηλεκτρικό ρεύμα, όπως σε άλλες θεραπείες. Έτσι, δεν επιβαρύνουμε τον οργανισμό μας με χημικές ουσίες.

6) Πόσες συνεδρίες πρέπει να ακολουθήσουμε για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα;

Έξι διαφορετικές συνεδρίες χρειάζονται για να ολοκληρωθεί η τεχνική του Rejuvance. Το αποτέλεσμα γίνεται αμέσως ορατό. Το δέρμα μας γίνεται λαμπερό και ενυδατωμένο. Φαίνεται πιο ξεκούραστο και ανανεωμένο με πολύ λιγότερες ρυτίδες.

7) Σε ποιες περιπτώσεις ΔΕΝ πρέπει να χρησιμοποιείται το Rejuvance;

Σε σοβαρές δερματολογικές παθήσεις (όπως ακμή, έρπη, μυρμηγκιές, πληγές), σε καρκινοπαθείς κατά την διάρκεια χημειοθεραπείας, σε επιληπτικούς, σε εγκύους και σε άτομα που έχουν ψυχολογικά προβλήματα και βρίσκονται κατά την διάρκεια αγωγής.

Ο ήχος του κουδουνιού μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε πως το μισάωρο, που μου είχε διαθέσει η Σπυριδούλα, είχε τελειώσει. Η πελάτισσα ήταν Εγγλέζα στο ραντεβού της… (θα έκανε φωτοαποτρίχωση, όπως ρώτησα κι έμαθα… γιατί είμαι και περίεργη!). Μάζεψα τις σημειώσεις μου, και πριν φύγω έκλεισα κιόλας την 1η μου συνεδρία Rejuvance για την ερχόμενη βδομάδα…, μήπως και προλάβω τις πρώτες μου ρυτίδες!!!

Ευχαριστώ την Σπυριδούλα Παπαιωάννου, Πτυχιούχο Αισθητικό ΤΕΙ Αθηνών, που με φιλοξένησε στο σύγχρονο και πανέμορφο χώρο της, Harmony Care Center στον Κορυδαλλό, και μου έλυσε όλες μου τις απορίες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ίδια, αλλά και στην σελίδα της στο facebook

Ελπίζω να σας κατατόπισα περί του θέματος! Rejuvance ολιστικό και αναζωογοννητικό μασάζ προσώπου

Για περισσότερα Beauty News… και interviews

Stay tuned! Till then… Kisses, smarty girls!

K.Δ.

63 comments

  1. Θα μου επιτρέψετε να εκφράσω τον θαυμασμό μου για την δουλεια της Κατερινας&Σπυριδουλας τοσο σε προσωπικό επίπεδο(μ´εχουν καλλωπισει σε όλους τους γάμους,κουμπαριες και αλλου είδους χαρες)όσο και σ´επαγγελματικό (με πιο πρόσφατη την επίδειξη ρούχων,που πραγματοποιήσαμε στον χώρο μας για την collection άνοιξη-καλοκαίρι 2013,όπου επιμελήθηκαν τα κορίτσια μας με τον καλύτερο και ομορφότερο τροπο!!) πολλα ΜΠΡΑΒΟ και στις δυο!!

    Like

  2. Κατερινα πολυ ενδιαφερον το αρθο,και μεσα απο τις ερωτησεις σου εμαθα για για την τεχνική του Rejuvance.Ευχαριστουμε και την Σπυριδούλα για τις απαντησεις!!!!!!

    Like

  3. πολύ ενδιαφέρον άρθρο…ήταν η αφορμή να ''γνωρίσω''μια τεχνική που ομολογώ δεν είχα ακούσει καν…τα οφέλη της τεχνικής αυτής είναι τόσα που θα τη δοκιμάσω πολύ σύντομα….

    Like

  4. Κατερίνα μου σε ευχαριστούμε και σένα και την Σπυριδούλα για όλα αυτά που μας ενημερώνετε και θέλετε να μας κάνετε να αισθανόμαστε ποιο όμορφα!!!!

    Like

  5. ΔΥΟ ΑΨΟΓΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΙΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΤΣΙ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΡΩ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΩ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΑΤΟΜΑ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

    Like

Leave a comment