Μανικιούρ – Πεντικιούρ Ημιμόνιμη βαφή νυχιών

imimonimi_vafi
ΗΜΙΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ ΝΥΧΙΩΝ

Η λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά στην εμφάνιση μιας γυναίκας είναι τα περιποιημένα άκρα. Ένα καλό μανικιούρ ή πεντικιούρ θα τα κάνει να δείχνουν όμορφα και καθαρά, τραβώντας έτσι βλέμματα θαυμασμού πάνω τους.

Το μόνο πρόβλημά μας μέχρι πρότινος είχε να κάνει με την διάρκεια κυρίως του μανικιούρ (γιατί ένα καλό πεντικιούρ μπορεί κάλλιστα να μας κρατήσει και έναν ολόκληρο μήνα). Περνώντας λοιπόν, στα νύχια των χεριών μας ένα απλό βερνίκι, το αποτέλεσμα μπορεί να ήταν πανέμορφο, αλλά δεν κρατούσε παραπάνω από 7ημέρες.

imimonimi1
Μανικιούρ – Πεντικιούρ
imimonimi2
Μανικιούρ – Πεντικιούρ ημιμόνιμη βαφή νυχιών

Όλα αυτά όμως…, προτού ανακαλυφθεί η ΗΜΙΜΟΝΙΜΗ βαφή νυχιών!

imimonimi3
Μανικιούρ ημιμόνιμη βαφή νυχιών

Τα συγκεκριμένα ημιμόνιμα βερνίκια παραμένουν στην επιφάνεια των νυχιών μας 20 ολόκληρες ημέρες…, ίσως και παραπάνω, εάν είμαστε προσεκτικές!!! Η εφαρμογή τους γίνεται μόνο από εξειδικευμένες τεχνήτριες άκρων, καθώς τα συγκεκριμένα βερνίκια είναι υβριδικά και χρειάζονται “ψήσιμο” σε ειδικό φουρνάκι ( Μην φοβάστε δεν καίει!!! ). Το νύχι σας δεν χαλάει, και αν η τεχνήτρια είναι καλή και έμπειρη, στο τέλος του 20ημέρου θα σας το αφαιρέσει προσεχτικά, χωρίς να σας αδυνατίσει, ή να σας αγριέψει την επιφάνεια του νυχιού σας.

Άλλο ένα πλεονέκτημα, που έχουμε με την συγκεκριμένη βαφή, είναι ότι στο τέλος της εφαρμογής δεν περιμένουμε με τις ώρες να στεγνώσουν τα νύχια μας, αφού έχουν ήδη “ψηθεί”, αποφεύγοντας έτσι να τα χαλάσουμε με την πρώτη μας κίνηση.

Με την ημιμόνιμη βαφή μπορούμε να κάνουμε ένα άψογο French Manicure 

imimonimi4

ή οποιοδήποτε άλλο χρώμα της αρεσκείας μας καθώς οι αποχρώσεις που κυκλοφορούν πια είναι άπειρες!

imimonimi5
Πεντικιούρ ημιμόνιμη βαφή νυχιών

Αν λοιπόν μέχρι τώρα δεν δοκιμάσατε ποτέ ένα ημιμόνιμο μανικιούρ, σας το προτείνω ανεπιφύλακτα! Θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένες και με το αποτέλεσμα αλλά και με την διάρκειά του πάνω στα νύχια σας! Μια δοκιμή θα σας πείσει!!!

Αυτά από μένα! Για περισσότερα Beauty news… stay tuned!

Till then… Have fun, smarty girls!!!

Κ. Δ. 🙂

8 comments

  1. Πολύ καλό το κειμενάκι !!! Αλλά και το ημιμόνιμο καταπληκτικό πας διακοπές και δεν παίρνεις μαζί σου τίποτα από μανό!!!!!

    Like

  2. Πολυ ωραίο άρθρο….κατερινακι μ εμένα μου κράτησε ένα μήνα όταν μ τα έφτιαξεσ το καλοκαίρι….είναι η καλύτερη λύση..πάντα περιποιημένη και έτοιμη..

    Like

  3. Πάντως κάποια στιγμή δοκίμασε και την ημιμόνιμη βαφή καθώς είναι πιο ελαφρύ υλικό από το Gel οπότε θα "ξεκουράσεις" έτσι και τα νυχάκια σου!

    Like

  4. αυτο θα κανω! λεω την επομενη φορα να τη δοκιμασω! μηπως ομως δε στρωσει καλα γιατι ειχω τζελ! μπορω να το αφαιρεσω κ να δοκιμασω την ημιμονιμη;

    Like

Leave a comment