Μακιγιάζ Άνοιξη 2014: όλες οι τάσεις για τη φετινή σεζόν

anixiatiko_makigiaz14
Τάσεις στα Ανοιξιάτικα Μακιγιάζ 2014

Είμαστε στα μέσα του χειμώνα, οπότε ούτε λόγος για σκέψεις ανοιξιάτικες, ανέμελες και λουλουδάτες…

Ναι, ok, το ξέρουμε πως είναι πολύυυυ νωρίς ακόμα να μιλάμε για ανοιξιάτικες τάσεις, ..ούτε καν δηλαδή έχουμε την διάθεση, αλλά δεν μπορούμε να μην ρίξουμε τις  κλεφτές ματιές μας, για να ξεσηκωθούμε λιγάκι…

Μετά από αρκετή μελέτη ομογολώ, …σύμφωνα με τα fashion shows γνωστών οικών στις εβδομάδες μόδας, έχω σημειώσει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις μακιγιάζ, οι οποίες θα γίνουν τάσεις για την σεζόν που βρίσκεται πρό των πυλών!

Ας δούμε λοιπόν, τα πιο ενδιαφέροντα μακιγιάζ για την Άνοιξη 2014

Μεταλλική λάμψη

O Μίδας άγγιξε το show του Dior, με το χρυσό να επικρατεί σε βλέφαρα και φρύδια σε όλη την υπερβολή του, η οποία μας αρέσει και θα γίνει η απόλυτη τάση για την σεζόν που ακολουθεί…

Dior_Spring2014
Dior
  • Ζεστές αποχρώσεις

Στο show του οίκου Gucci τα βλέφαρα βάφονται στο χρώμα του χαλκού και το βλέμμα ζεσταίνει. Γενικά το πορτοκαλί το είδαμε σε πολλούς οίκους όπως Gucci, Prada, Calvin Klein σε πολλές εκδοχές είτε matte είτε ιριδίζουσες.

Gucci_Spring14
Gucci
  • Μπλέ ελεκτρίκ

Στο show του Marc Jacobs είδαμε το μπλέ να επικρατεί σε μάτια είτε σε όλο το βλέφαρο είτε σε περίγραμμα βλεφάρων.

blue

  • “Εναλλακτικό” eyeliner

Φέτος, είδαμε το cat liner σε διάφορες εκδοχές και σχήματα….

Αυτά που ξεχώρισαν τα είδαμε στους οίκους του Derek Lam, Tracy Reese και Anthony Vaccarello όπως αντίστοιχα είναι στην παρακάτω φωτό….

Derek_Lam

Επίσης, ένα πολύ διαφορετικό στυλ eyeliner πλάσαρε ο οίκος Missoni.

Missoni_Spring14

  • Μάτια σαν πίνακας ζωγραφικής

Mπορεί να μην χαρακτηριστεί ως τάση, αλλά το είδαμε στο show της Chanel….

Τα μάτια μεταμορφώνονται σε πίνακα ζωγραφικής….ένα καμβά γεμάτο χρώμα!! Το eyeliner συνδιάζεται με πολύ χρώμα και μπερδεύεται δημιουργώντας ένα τρελό παιχνίδι χρωμάτων.

Φυσικά, δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι πρόκειται να ακολουθήσουμε αυτή την τάση, αλλά δεν μπορούμε παρά να την θαυμάσουμε…

2014_SS_RTW

  • Πορτοκαλί χειλάκια

Το πορτοκαλί ήρθε για να μείνει και στα χείλη. Kαλοσχηματισμένα φρύδια, αψεγάδιαστη επιδερμίδα και έντονο πορτοκαλί lipstick .

Το είδαμε στο ντεφιλέ του Jonh Galliano.

Galliano_Spring14

  • Xείλη βατόμουρο

Η σκούρα τάση στα χείλη παραμένει στους τόνους του βατόμουρου, όπως το είδαμε στο ντεφιλέ του οίκου Marchesa και της Νicole Miller.

Marchesa

nicole_miller14

  • Φυσικά, την τιμητική του σε πολλούς οίκους είχε το διαχρονικό natural make up με διάφανες γυαλιστερές επιδερμίδες όλο υγεία, αλλά και natural ζεστές αποχρώσεις.

Συγκεκριμένα, οι οίκοι Hermes, Osman, Burberry, Vera Wang, Tommy Hilfiger και πολλοί άλλοι επέλεξαν το natural look για την άνοιξη-καλοκαίρι του 2014 ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

hermes

osman

burberry_makeup_spring14

vera_wang14

hilfiger_spring2014

Απ’ ό,τι βλέπετε κορίτσια μου, οι τάσεις για την φετινή άνοιξη είναι πολύ τολμηρές με χρώμα, στυλ και πολύ φαντασία!! Γι’ αυτό οι τολμηρές της παρέας θα έχουν φέτος την τιμητική τους!

Aν πάλι, μόνες σας δεν μπορείτε να πειραματιστείτε, αφήστε εμάς τους make up artists να κάνουμε τα μαγικά μας και να σας βγάλουμε τον “άλλο” σας εαυτό!!

Moto: Let`s party with make up!!!

 

Φωτεινή Μακρίδου~ make up artist

Θα με βρείτε και στη fb Page μου

2 comments

  1. ΣΥΝΦΟΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ !!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ ΑΠΟΧΡΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΡΓΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!!! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ Φωτεινή Μακρίδου~ make up artist !!! ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ !!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΝΤΑ !!!!!!

    Like

  2. Όντως οι τάσεις για την φετινή σεζόν είναι αρκετά εκκεντρικές και τολμηρες! Αντε να ξεβαρεθούμε απ`τα ίδια και τα ίδια….Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Fwteinh Makridou ! Πολύ καλό το άρθρο σου 🙂

    Like

Leave a comment