Deep lips vs Νude lips

deep_and_nude_lips
Deep lips vs Νude lips

Φέτος, η τάση στα χείλη παραμένει dark…, τόσο σε deep red lips, όσο και σε μπορντώ αποχρώσεις. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως τα αγαπημένα nude χειλάκια τα αφήνουμε στην άκρη!

Είναι γνωστό πως “ο κανόνας” έντονα μάτια – διακριτικά χείλη έχει καταργηθεί πια για την φετινή σεζόν! Δεν παύει φυσικά να είναι χρυσός κανόνας, αλλά οι τάσεις μας αφήνουν λίγο ελεύθερες στο παιχνίδι των αποχρώσεων!

Αφού λοιπόν έχουμε τόσες επιλογές, καλύτερα ας παραβούμε λίγο τις αρχές μας….

Η τάση dark lips έχει αποκτήσει πολλές φανατικές θαυμάστριες, αλλά δεν είναι λίγες και εκείνες που είναι πιστές στο elegant Nude lipstic.

Ας ξεκινήσουμε να δούμε τα χαρακτηριστικά του κάθε στυλ…

deep_lips
Deep lips

Γιατί να επιλέξεις το Deep lips:

Αν έχεις μεγάλα σαρκώδη χείλη το σκούρο χρώμα (βυσσινί-καφέ-μπορντώ) θα τα απογειώσει…, αν έχεις μικρά και στενά, καλύτερα να το αποφύγεις….

Βασική προυπόθεση είναι η αψεγάδιαστη επιδερμίδα σε συνδυασμό με μια καλή βάση και το ατού είναι ότι ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες.

Όσον αφορά τους συνδιασμούς ματια-χείλη, σας έχω 3 προτάσεις:

Smokey eyes και σκούρα χείλη για ροκ εμφάνιση.

Cat eyeliner και σκούρα χείλη για vamp-retro look που αποπνέει μυστήριο.

Άτονα μάτια με μια γερή δόση μάσκαρας και σκούρα χείλη.

* Μια λεπτομέρεια, που κατά την γνώμη μου είναι περιττή να αναφέρω -αλλά καλύτερα ας προλάβουμε το κακό- είναι ότι η τάση dark lips είναι ιδανική και μόνο για βραδινές εμφανίσεις, εκτός αν έχετε gothic look, οπότε εκεί it`s totally your choice

nude_lips
Νude lips

Γιατί να επιλέξεις το Nude lips:

To απόλυτα διαχρονικό χρώμα, το nude κολακεύει όλα τα σχήματα χειλιών, αλλά είναι ιδανικό για τα λεπτά χείλη, αφού αυτόματα τα κάνει ζουμερά και πιο γεμάτα… Ειδικά αν “βγάλετε λίγο το περίγραμμα 1-2 χιλιοστά παραέξω”, τα μικρά χείλη μεταμορφώνονται!!

Εδώ πάλι έχουμε περισσότερες επιλογές σε χρώμα επιδερμίδας μιας που το nude κραγιόν ταιριάζει σε όλες!

Αν όμως, έχεις πολύ λευκό δέρμα, τότε προτίμησε nude σε πιο γλυκές αποχρώσεις και όχι το ψυχρό μπεζ, που δεν θα σε κολακέψει καθόλου!

Εδώ οι συνδυασμοί μάτια-χείλη είναι άπειροι…

Smokey…smokey...smokey σε όλες τις αποχρώσεις και nude χείλη… ο απόλυτος συνδυασμός!!

Εyeliner και nude χείλη για natural all-day look, αλλά και για τις πιο κλασικές απο μας, που τους αρέσει το διακριτικό και προσεγμένο μακιγιάζ.

Mάτια σε έντονο χρώμα, όπως η τάση deep blue eyes, αλλά και σε άλλες αποχρώσεις και nude χείλη…, όλοι αυτοί οι συνδυασμοί θεωρούνται must, αλλά και ιδανική επιλογή!

Κλείνοντας το κείμενο αυτό, σας έχω μια ιδέα….

Τι λέτε να ψηφίσουμε μεταξύ μας για να δούμε τελικά ποιό στυλ σας αρέσει περισσότερο απ’ τα παραπάνω, για την φετινή σεζόν….;;

Οπότε κορίτσια περιμένω τα σχόλια σας για το ποια τάση προτιμάτε….!!

deep_vs_nude_lips

Ιδού λοιπόν η ερώτηση :

Deep lips ή Νude lips?

13 comments

  1. φωτεινή μου συγχαρητήρια που μα δείχνεις όλες τής στάσεις του μακιγιάζ αυτά που δεν ήξερα τα έμαθα και τα μαθαίνω από εσένα να είσαι καλά φιλενάδα μου και συνέχισε έτσι !!!!

    Like

  2. Είμαι fan των nude lips. Αν και είμαι σίγουρη οτι αν μου έκανες μακιγιάζ με deep lips θα το λάτρευα στο λεπτό

    Like

  3. Πολύ ωραίο κείμενο, με πολλά ενδιαφέροντα tips! Είμαι φαν του διακριτικού μακιγιάζ, άρα θα πω nude lips…. Μόνο από ένα έμπειρο χέρι όπως το δικό σου θα δοκίμαζα τα τολμηρά deep lips!!

    Like

  4. Αχ φωτεινούλα μου κάθε φορά το άρθρο σου είναι πολύ όμορφο και πρακτικό,σ'ευχαριστώ πολύ..Ειδικά κάποιες λεπτομέρειες – tips είναι πολύ σημαντικές και απογειώνουν το αποτέλεσμα του μακιγιαζ,τις οποίες τις εφαρμόζω όλες…Σ'ευχαριστώ για τη βοήθεια..Τώρα όσο αφορά την επιλογή ανάμεσα στα δυο στυλ,επειδή προτιμώ μια μυστηριώδης εμφάνιση ή μια πιο ρομαντική – θηλυκή (Και επειδή λατρεύω το κόκκινο,μπορντο κραγιον) θα επιλέξω Deep lips!!!!

    Like

  5. Φωτεινή μου,πολύ ενδιαφέρον άρθρο!Αν και τα χείλη μου δεν τα τονίζω συχνά λόγω μικρού μεγέθους ,το nude πιστεύω οτι θα μου ταίριαζε καλύτερα αφού είναι πιο διακριτικό!

    Like

  6. Σημερα μπηκα για πρωτη φορα στο σαϊτ κ θελω να το παρακολουθω! ειναι πολυ ενδιαφερον κ χρισιμο το αρθρο σου Φωτεινη μου! Προτιμω τα deep lips…… απαλο μακιγιαζ κ εντονα χειλη ειναι παντα εντιπωσιακα για μια βραδυνη εξοδο!

    Like

  7. Υπέροχο κείμενο,με πολλές συμβουλές!!!αν κ εχω αρκετά μεγάλα χείλη πάντα μου άρεσαν τα nude χείλη! Σε μένα προσωπικα πιστεύω ότι δίνει ένα ωραίο ζουμερό αποτέλεσμα!!!οπότε προτιμώ τα nude χείλη λοιπόν αν κ καμία φορά ρισκάρω ta deep lips. . . Συγχαρητήρια λοιπόν Φωτεινή μου γ τις συμβουλές στην κάθε τάση του μακιγιάζ

    Like

  8. Φωτεινούλα μου πολύ ενδιαφέρον το άρθρο σου με πολύ καλές συμβουλές! Ψηφίζω το Nude lips λόγω του μικρού μεγέθους των χειλιών μου.Πάντως το deep lips στα σαρκώδη χείλη είναι όντως εντυπωσιακό αλλά πιστεύω μόνο για βραδινές εμφανίσεις! Την ημέρα είναι καλύτερα κάτι πιο διακριτικό!

    Like

Leave a comment