Κεχριμπάρι, ένας μικρός ήλιος

kexrimpari

Κεχριμπάρι

Χρώμα: κίτρινο, πορτοκαλί, καφέ, κόκκινο, πράσινο, μπλε

Προέλευση: Βαλτική, Β. Αμερική, Πρωσία, Ρωσία

Το κεχριμπάρι δεν είναι ορυκτό, αλλά απολιθωμένο ρετσίνι κωνοφόρων δέντρων και έχει πραγματικά μεγάλη ιστορία και παράδοση.

Για παράδειγμα, στην Κίνα πίστευαν ότι έχει αποθηκευμένες μέσα του ψυχές τίγρεων, οι Τεύτονες έλεγαν ότι είναι τα δάκρυα της θεάς Φρέγιας που θρηνεί για τον χαμένο της σύζυγο, κ.ά.

Το πλεονέκτημά του είναι η ικανότητα που έχει να απορροφά όποια αρνητικότητα βρίσκει είτε σε μορφή πάθησης στο φυσικό σώμα είτε σε μορφή εγκλωβισμένης αρνητικής ενέργειας στα ενεργειακά σώματα.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους που το κεχριμπάρι είναι τόσο σημαντικό για τους θεραπευτές, επειδή δεν αφήνει να προσκολληθούν πάνω τους αρνητικές ενέργειες.

Μπορεί να τοποθετηθεί σε διάφορα τσάκρα, ανάλογα με την θεραπεία που επιδιώκουμε.

Είναι εξαιρετικό όταν καθαρίζουμε βαριές αρνητικές ενέργειες με ορυκτό θειάφι. Ακτινοβολεί φως και θερμότητα και μπορεί να αφυπνίσει την δύναμη της αυτοθεραπείας.

kexrmpari1

Είναι επίσης πολύ δυναμικό και μπορεί να μας στηρίξει όταν περνάμε δύσκολες καταστάσεις ή διανύουμε περιόδους, έπειτα από κατάθλιψη ή απελπισία.

Το κεχριμπάρι είναι ένας μικρός ήλιος, που μας φωτίζει, τονώνει τις φυσικές δυνάμεις και εξισορροπεί και ενδυναμώνει το αιθερικό μας σύστημα.

Κείμενο από την Ιωάννα Shakila Μπράτη

Ένα απόσπασμα από το βιβλίο της Ιωάννας Shakila Μπράτη με τον τίτλο “ΚΡΎΣΤΑΛΛΟΙ οι δάσκαλοι του φωτός”, όπου μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες και τεχνικές για το κεχριμπάρι

Shakila

Ιωάννα Shakila Μπράτη

Η Ιωάννα Shakila Mπράτη, το 1987 άρχισε την ενασχόληση της με τους κρυστάλλους, ενώ από το 1991 ασχολείται επαγγελματικά με την κρυσταλλοθεραπεία και αυτήν τη στιγμή είναι Πρόεδρος των Ελλήνων Κρυσταλλοθεραπευτών (ΣΕΚ). Είναι Master Teacher Reiki (Frank Arjava Petter) και Master Angelic Reiki (Cevin Core). Συνεχίζοντας την αναζήτηση της στους εσωτερικούς δρόμους, μελέτησε ενεργειακές τεχνικές, όπως Εσωτέρα Θεραπευτική ( SYNTHESIS ), Prana Healing ( Μaster Choa Kok Sui ), SRT- Soul Response Therapy (Robert E. Detzler), Dream of the soul ( Doreen N. Virtue ), Ανάλυση ονείρων, καθώς και Ηχοθεραπεία με Θιβετιανά Κύμβαλα (Peter Hess) και με Κρυστάλλινα Μπωλ ( Ginette Labbe & Domenico Panacciote ), Munai Ki (Juin Gibson).

Πηγή: astrolife.gr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s