6η Ελαιοτεχνία 2014 μαζί με 12ο Οινόραμα 2014 το Μάρτιο στο Ελληνικό

eleotexnia_oinorama2014
ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2014 ~ ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2014

Το Μάρτιο του 2014 η 6η Μεσογειακή έκθεση “ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2014”, έκθεση ελιάς και ελαιολάδου, συνδιοργανώνεται μαζί με το 12ο “ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2014”, μια έκθεση οίνων και αποσταγμάτων.

Η Ελαιοτεχνία 2014 είναι αφιερωμένη στην υγιεινή και σωστή διατροφή με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και γίνεται σε συνεργασία με όλους τους φορείς του ελαιοκομικού τομέα. www.eleotexnia.gr

ELaiotexnia
ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ

7 έως 10 Μαρτίου, στο κτίριο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό αεροδρόμιο) Ελληνικό-Αθήνα. Ίδια ημερομηνία, ίδιο εκθεσιακό κέντρο. Οι κλάδοι ελαιολάδου και κρασιού τώρα μαζί.

Η Νέα Ελλάδα που ανατέλλει μέσα από την κρίση, θα είναι η Ελλάδα της αυθεντικότητας και της δημιουργίας, της σκληρής δουλειάς και της επιτυχίας. Όμως, τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, είναι η στιγμή που το ελληνικό ελαιόλαδο και κρασί πρέπει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Έτσι αποφασίστηκε η διοργάνωση των δυο εκθέσεων για την τόνωση της ελληνικής ανταγωνιστικότητας και την ανάδειξη των συνεργασιών, με περεταίρω κέρδος για επιχειρήσεις και επαγγελματίες των κλάδων του ελαιολάδου και του κρασιού.

eleotexnia2014
Ελαιοτεχνία 2014

Στην έκθεση θα λάβουν μέρος το σύνολο των επιχειρήσεων που ασχολούνται με την τυποποίηση ελαιολάδου, την παραγωγή κρασιού, την συσκευασία, τα ελαιοκομικά και ελαιουργικά μηχανήματα, τα οινοποιητικά μηχανήματα. Για το λόγο αυτό έχει προγραμματιστεί δυναμική επικοινωνία με όλες τις περιφέρειες και τα επιμελητήρια για συμμετοχή των μικροπαραγωγών του κάθε νομού.

Συγχρόνως θα πραγματοποιηθεί και ο 6ος διαγωνισμός εξαιρετικού παρθένου Ελαιόλαδου “ΧΡΥΣΟ ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ 2014” που έχει ως στόχο την προβολή του ελαιολάδου και της ελιάς.

xrysoaristion
6ο ΧΡΥΣΟ ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ 2014

Ο διαγωνισμός 6ο ΧΡΥΣΟ ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ 2014 θα εξελιχθεί σε δύο σκέλη. Το πρώτο σκέλος θα αφορά τον διαγωνισμό Ποιότητας Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου (Ισχυρής, Μέτριας και Ελαφράς έντασης Φρουτώδους), ενώ το δεύτερο σκέλος θα αφορά τον διαγωνισμό για την ανάδειξη της καλύτερης Συσκευασίας Τυποποιημένου Ελαιολάδου (Περιέκτης, Καινοτομία, Συνολική Εικόνα, Ετικέτα).

Επίσης, ανακοινώνεται το Πανελλήνιο Συνέδριο: “Εξαγωγές ελαιολάδου, η πρόκληση του ελληνικού ελαιολάδου” που θα γίνει στις 8 – 9 Μαρτίου, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο, Ελληνικό-Αθήνα. Το συνέδριο απευθύνεται σε κάθε επαγγελματία, παραγωγό, τυποποιητή, έμπορο ελαιολάδου. Μέσα από αυτό θα ανοίξει μια καινούργια προοπτική και για την δική σας εταιρεία. Θα ακούσετε νέες προτάσεις για άμεση εφαρμογή στην δική σας επιχείρηση.

Κόστος συμμετοχής: 30 ευρώ/ημέρα (10:00 πμ – 19:00 μμ)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s