Κατά Διονύσου Αγόρευσις…

dionysos_agorefsisΚύριε Διόνυσε, δεν μας τα λέτε καθόλου καλά!
Θα πρέπει ομολογουμένως, να υποκλιθώ στη ευφυΐα σας, διότι έως τώρα κατορθώσατε να κρύψετε πλήρως την πραγματική σας ταυτότητα από την ανθρωπότητα, όμως όπως λέει και ο Ελληνικός λαός: «Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται…».

Εσείς βέβαια, χαρήκατε παραπάνω από ένα χρόνο, κάτι χιλιάδες χρόνια για την ακρίβεια, ήρθε όμως η στιγμή να αποκαλυφθεί η αλήθεια σε όλο το μεγαλείο της.

Μέχρι τώρα κύριε Διόνυσε, κατορθώσατε να μας πείσετε, ότι ήσασταν απλά ένας χαρούμενος έφηβος, ο θεός του κρασιού, της διασκέδασης και όλα τα σχετικά, ώσπου έπεσαν στην αντίληψή μας τα «Στρατηγήματα» του Πολύαινου.

Τι είπατε; Ισχυρίζεστε ότι δεν γνωρίζετε τον Πολύαινο; Να σας υπενθυμίσουμε εμείς τότε ποιός είναι.

Ο Πολύαινος ήταν Έλληνας Μακεδών, ο οποίος έζησε κατά τον 2ο αιώνα μ.Χ., την εποχή του Μάρκου Αυρηλίου. Όταν ο Λεύκιος Ουήρος ετεροθαλής αδελφός του Μάρκου Αυρηλίου, αποφάσισε να εκστρατεύσει κατά των Πάρθων και των Περσών το 162 μ.Χ, ο Πολύαινος λόγω προχωρημένης ηλικίας δεν μπορούσε να ακολουθήσει, αποφάσισε λοιπόν ως δώρο για τον Ουήρο, να γράψει το βιβλίο του «Στρατηγήματα».

Σε αυτό το έργο συμπεριέλαβε όλα τα τεχνάσματα που είχαν χρησιμοποιήσει μέχρι τότε γνωστοί Στρατηγοί της Ιστορίας. Αντιλαμβάνεστε βέβαια την έκπληξή μας, όταν είδαμε ότι το βιβλίο αυτό ξεκινάει με εσάς αναφερόμενος στο όνομά σας και την εκστρατεία σας στην Ινδία…

Μάλιστα κύριε Διόνυσε, ήσασταν Στρατηγός και μαζί με τον φίλο σας τον κύριο Πανα κάνατε εκστρατεία κατά της Ινδίας!

Μάλιστα, τον φίλο σας τον κύριο Πάνα, που τελικά δεν είναι ο τραγοπόδορος, που θέλατε να μας κάνετε να πιστέψουμε, αλλά ονομάστηκε κερασφόρος, επειδή ηγείτο το κέρατος της φάλαγγος, η οποία μάλιστα ήταν και δική του επινόηση!!!

Το αρνείστε; Για διαβάστε Πολύαινο…

Μην παριστάνετε τον ανήξερο, διότι το ψάξαμε περαιτέρω το θέμα, και εις βάθος. Την εκστρατεία αυτή την ανέφερε επίσης ο Ηρόδοτος, ο Αρριανός, ο Διόδωρος ο Σικελιώτης.  Επίσης, ο Νόννος έγραψε ολόκληρο έπος τα «Διονυσιακά»!

dionysou_agorefsis1

Ο Ηρόδοτος, ο Διόδωρος και ο Αρριανός δεν χρειάζονται βέβαια ιδιαίτερες συστάσεις. Ο Νόννος ήταν Έλληνας λυρικός ποιητής που έζησε στην Αίγυπτο τον 5ο αιώνα μ.Χ. Ισχυρίζεστε ότι ούτε αυτόν τον γνωρίζετε;

Να υπενθυμίσουμε, με λίγα συνοπτικά λόγια, τι λέει για εσάς ο Νόννος στο έπος του; Εκτός από πληροφορίες για εσάς και την ζωή σας, περιγράφει την εκστρατεία σας, όπως και ότι η αφορμή για την εκστρατεία αυτή, ήταν το ότι οι Ινδοί επιτέθηκαν στην φίλη και σύμμαχο Αίγυπτο. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι ο Δαναός και ο Αίγυπτος ήταν δίδυμοι αδερφοί.

Εξακολουθείτε να τα αρνείστε όλα, κύριε Διόνυσε; Θέλετε μήπως να παραθέσουμε περισσότερα στοιχεία;

Ας υπενθυμίσουμε τότε στους αναγνώστες 2 αποσπάσματα του Αρριανού από το βιβλίο του «Ινδικά».

Κάπου στο 5ο κεφάλαιο των Ινδικών γράφει ο Αρριανός: «… Ο μύθος λέει ότι πριν από αυτόν (τον Αλέξανδρο εννοεί) εκστράτευσε ο Διόνυσος και νίκησε τους Ινδούς, ενώ λίγοι αναφέρουν και τον Ηρακλή. Όσον αφορά στον Διόνυσο, σπουδαία μνημεία της εκστρατείας του είναι η πόλη Νύσα, το βουνό Μηρός, ο κισσός που φυτρώνει σε αυτό, το ότι οι Ινδοί πηγαίνουν στην μάχη κάτω από τον ήχο των  τυμπάνων και των κυμβάλων και η εσθήτα τους είναι κατάστικτη, όπως των Βακχών του Διονύσου…».

Στο 8ο κεφάλαιο αναφέρει: «…Όταν όμως έφτασε νικητής ο Διόνυσος έχτισε πόλεις, τους έδωσε νομοθεσία, τους χάρισε, όπως και στους Έλληνες, το κρασί και τους δίδαξε την καλλιέργεια της γης δίνοντάς τους σπόρους σιταριού… Επίσης, ο Διόνυσος ήταν ο πρώτος που έζεψε βόδια στο αλέτρι και μετέτρεψε τους Ινδούς σε γεωργούς από νομάδες που ήταν, ενώ τους έδειξε και την χρήση των πολεμικών όπλων…»

Μην βιάζεστε κύριε Διόνυσε, διότι υπάρχουν κι άλλα. Υπάρχει το Μαχαμπαράτα το μυθικό έπος των Ινδών.

Ξέρετε γιατί μιλάει το Μαχαμπαράτα;

Για τον πόλεμο των θεών «Γιαβάνα» εναντίον των Ινδών… Πως τους κτυπούσαν με τα «Βιμαάνα». Τι είναι τα Βιμαάνα;

Τα Βιμαάνα αναφέρονται στην μυθολογία των Ινδών σαν πολεμικά αεροσκάφη, με λειτουργίες και δυνατότητες που θα τις ζήλευαν ακόμη και τα πιο εξελιγμένα της σημερινής εποχής. Τα χρησιμοποιούσαν οι θεοί «Γιαβάνα» σε πολεμικές συγκρούσεις εναντίων των Ινδών και λειτουργούσαν με υδράργυρο. Στο «Μαχαμπαράτα» υπάρχουν πολλές πληροφορίες για την κατασκευή και την λειτουργία τους.

Στο «Μαχαμπαράτα» υπάρχουν επίσης αναφορές για ένα όπλο που θυμίζει πολύ τα σημερινά πυρηνικά, που έκανε την νύχτα να φωτίζεται σαν μέρα, που τα δάση έπαιρναν φωτιά  με μιας και οι Ινδοί έπεφταν στις λίμνες και τα ποτάμια για να γλυτώσουν.

Επιμένετε, ότι δεν έχετε καμία σχέση με όλα αυτά κύριε Διόνυσε; Για κακή σας τύχη κρατάω στα χέρια μου αυτή την στιγμή την «Άγνωστη Προϊστορία των Ελλήνων» του κυρίου Παντελή Ιωαννίδη.

Στο βιβλίο αυτό ο κύριος Ιωαννίδης συγκρίνοντας και παραλληλίζοντας πρόσωπα και γεγονότα από τα Διονυσιακά και το Μαχαμπαράτα, αποδεικνύει, ότι τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Μαχαμπαράτα ήταν η δική σας εκστρατεία κατά των Ινδών κύριε Διόνυσε! Συν τοις άλλοις, το Γιαβάνα δεν θυμίζει κατά πολύ τους Ίωνες;

Επίσης, έχοντας υπόψιν ότι Ίνις στα αρχαία Ελληνικά σημαίνει υιός, δεν θα μπορούσε Ινδός να σημαίνει υιός του Δία; Όπως κι εσείς κύριε Διόνυσε, είστε υιός του Δία…

Να αναφέρουμε κι άλλα;

Όταν τέλειωσε η εκστρατεία σας κύριε Διόνυσε, προτού φύγετε διορίσατε σαν βασιλέα  της Ινδίας τον Σπατέμπα, έναdionysou_agorefsis2ν δικό σας άνθρωπο και ο γιος του, που ανέλαβε μετά τον θάνατό του, ήταν ο Βουδδύας…
Αυτό που ακούσατε!!! Βουδδύας, Βούδας, Ινδός Βασιλιάς, Ελληνο-Βουδισμός, σαν πολλές συμπτώσεις δεν μαζεύτηκαν;

Οι ίδιοι οι Ινδοί αναφέρουν αυτή την δυναστεία που εσείς εγκαθιδρύσατε εκεί κύριε Διόνυσε. Αναφέρουν μάλιστα, ότι από εσάς μέχρι τον Σαντρακότο υπήρξε μία περίοδος 153 Βασιλέων και μία περίοδος 6032 χρόνων!!!

Νομίζετε ότι δεν ερευνήσαμε το θέμα εις βάθος; Μπορεί να να μην βρήκαμε και πολλά σε Ελληνικές σελίδες για κοιτάξτε όμως εδώ

Και λαμβάνοντας υπόψιν ότι ο Σαντρακότος έζησε την περίοδο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σημαίνει ότι η εκστρατεία σας έγινε πριν 8.400 χρόνια περίπου.

Δεν γνωρίζετε τον Σαντρακότο; Ώστε εξακολουθείτε να επιμένετε…; Όμως, δεν τελειώσαμε μαζί σας κύριε Διόνυσε, διότι υπάρχει ακόμη μία έρευνα που εκκρεμεί εις βάρος σας. Ποιά είναι αυτή;

Κατά την διάρκεια την έρευνάς μας, ανακαλύψαμε ότι χρησιμοποιούσατε το ψευδώνυμο Βάκχος / Ιάκχος, οπότε ας παραθέσουμε λοιπόν 3 ονόματα το ένα δίπλα στο άλλο: ΙΑΚΧ-ΟΣ, ΙΑΚΧ-ΒΕ, ΙΑΚ-ΩΒ.

Πολύ καλά καταλάβατε κύριε Διόνυσε, αναφερόμαστε εις την Παλαιά Διαθήκη. Έχουμε παρατηρήσει ομοιότητες ανάμεσα σε εσάς και τον Ιακχβέ, που παύουν να είναι συμπτώσεις…

Δεν είστε ζηλιάρης; Δεν είστε ο μοναδικός Έλληνας θεός που τιμώρησε κόσμο, επειδή αρνήθηκαν να τον λατρεύσουν σαν θεό; Το αρνείστε κι αυτό; Ξεχάσατε τον Προίτο, βασιλέα της Τίρυνθας, τις τρεις θυγατέρες του βασιλέα Μινύα στον Ορχομενό, ή τις κόρες του αττικού δήμου των Ελευθερών;

Μην προσποιείστε τον έκπληκτο κύριε Διόνυσε, διότι κάτι άλλο που ανακαλύψαμε για εσάς, είναι ότι για κάποιο μεγάλο χρονικό διάστημα περιπλανιόσασταν στην Αίγυπτο και τη Συρία, τρελός από το μίσος της Ήρας και μέχρι να θεραπευτείτε από την Ρέα στην Φρυγία.

Μήπως εσάς στην πραγματικότητα συνάντησε ο Μωυσής κατά την περίοδο της τρέλας σας και είχαμε ύστερα τα γνωστά επακόλουθα;

Ο Μωυσής δεν ήταν αρχικά Αιγύπτιος Αρχιερέας; Όπως αναφέρει και ο Διόδωρος στο πρώτο του βιβλίο, στο οποίο μιλάει για την Αίγυπτο, οι Αιγύπτιοι δεν σας ταυτίζουν με τον Όσιρι; Δεν μιλάτε κύριε Διόνυσε; Η έρευνά μας όμως είναι εις βάθος και ξέρουμε πολύ καλά τι λέμε…

Επίσης, κύριε Διόνυσε, όλοι γνωρίζουμε ότι ο Ιησούς Χριστός είπε: “Εγώ ειμί το Φως, εγώ ειμί η αληθινή άμπελος, εγώ ειμί το Άλφα και το Ωμέγα”.
Για κακή σας τύχη όμως, ανακαλύψαμε στους Δελφούς στο ιερό του Απόλλωνος μία πέτρινη πλάκα, η οποία αποδίδεται σε δικά σας λόγια και γράφει: “Εγώ ειμί το Φως του κόσμου, που σε οδηγεί, εγώ ειμί το άλφα και το Ωμέγα”.

Τι έχετε να πείτε, για αυτό κύριε Διόνυσε; Ποιά είναι η συμμετοχή σας; Προετοιμάσατε κάτι μέχρι να εμφανιστεί η “αληθινή Άμπελος”;

Ακόμη και με τον Σέραπι σας ταυτίζουν κάποιοι κύριε Διόνυσε, όπως πάλι αναφέρει στο πρώτο του Βιβλίο ο Διόδωρος Σικελιώτης. Ναι αυτόν για τον οποίον έχτισε τον Ναό ο Μέγας Αλέξανδρος και όπως αναφέρεται στο λεξικό Σουίδα και στο λήμμα “σταυρός”, ανάμεσα στα ιερογύφικά στους τοίχους υπήρχαν Σταυροί και όταν τα είδαν οι Χριστιανοί είπαν, ότι τελικά οι Έλληνες γνώριζαν…

Κωφεύετε; Ισχυρίζεστε πως δεν γνωρίζετε τίποτα για το γεγονός;

Το κακό όμως κύριε Διόνυσε δεν είναι μόνο αυτά που κάνατε, αλλά και αυτά που ενεπνεύσατε να κάνουν άλλοι σήμερα στην εποχή μας.

Διότι τότε ο Νόννος έγραψε τα Διονυσιακά, αλλά σήμερα ο Νονός (Ακριβώς όπως ο  νονός ο αρχηγός της μαφίας και όχι ο ανάδοχος) εμπνεύστηκε από εσάς τα «Θαμνιακά».
Μάλιστα κύριε Διόνυσε. Ο Θάμνων εμπνευσμένος από εσάς, επιτέθηκε στην Μεσοποταμία, η οποία όπως ισχυρίστηκε επιτέθηκε πρώτη στην φίλη και σύμμαχο χώρα της Ευδαίμονος Αραβίας στον κόλπο των Περσών (Κουβέιτ).

Ο Θάμνων βέβαια δεν είναι θεός του κρασιού, ή ακόμη και γιος θεού σαν εσάς, είναι όμως μέθυσος και ισχυρίζεται ότι του μιλάει ο Θεός. Δεν έχει τα εφηβικά σύνδρομα που έχετε εσείς, είναι όμως περιορισμένης αντίληψης και νοημοσύνης.

Έστελνε σε όλους τους συμμάχους την εκπρόσωπό του Κοντολίτσα Βράσε Ράιζ διαλαλώντας πόσο κακοί είναι οι ηγέτες της Μεσοποταμίας και ότι πρέπει να απελευθερωθούν οι κάτοικοι της Μεσοποταμίας!

Αφού εξολόθρευσε χιλιάδες άμαχου πληθυσμού με πολεμικές εναέριες μηχανές και όπλα παρόμοια με τα δικά σας (τα δικά σας βέβαια ήταν καλύτερα, που να φτουρήσουν τα stealth μπροστα στα Βιμαάνα) τελικά είπε ότι τους απελευθέρωσε.

dionysou_aforefis3
Πολεμικές εναέριες μηχανές…

Τους εκπολίτισε μάλιστα, μαθαίνοντας τους να πίνουν μέλανα ανθρακούχο ζωμό (coca cola) και πώς να τρώνε ταχυεδέσματα (fast food). Επίσης, καθιέρωσε ένα πρόγραμμα ανταλλαγής νάφθας (πετρέλαιο) έναντι τροφής.

Το ίδιο θέλει να κάνει τώρα με τους Μήδους, τους Πέρσες ακόμη και στην Συρία!!!

Καταλάβατε, κύριε Διόνυσε; Δεν είναι μόνο αυτά που κάνατε, αλλά και αυτά που ενεπνεύσατε άλλους να κάνουν, επίσης. Όλα συνέπειες των πράξεών σας.

Και τώρα, η Ελλάδα γέμισε Ινδούς και Πακιστανούς! Σου λένε οι άνθρωποι, δεν μπορούμε να ζητήσουμε πολεμική αποζημίωση από την Ελλάδα, για κάτι που έγινε πριν 8.400 χρόνια.

Εδώ οι Έλληνες δεν πήραν αποζημίωση από τους Γερμανούς για γεγονότα που έγιναν πριν 60 χρόνια (ευτυχώς που δεν πήραν χαμπάρι ότι είμαστε κότες και άχρηστοι. Χμμμμμμμ…. Λάθος μάλλον, το πήραν). Οπότε, όπως πήγαν οι Έλληνες μετανάστες στην Γερμανία, θα πάμε κι εμείς στην Ελλάδα.

Δεν έχει σημασία που οι Έλληνες πήγαν νόμιμα και τους εξέταζαν μέχρι κατά δόντια για να τους δεχτούν. Εμείς θα πάμε μπούγιο και παράνομα κοτζάμ Βιμαάνα φάγαμε στην μάπα. Τα τανκς του Χίτλερ μπροστά στα Βιμαάνα του Διονύσου ήταν παιχνιδάκια playmobile!!!

Καταλάβατε κύριε Διόνυσε τι προκαλέσατε;

Δεν μπορείτε πλέον να κρυφτείτε διότι αποκαλύψαμε το πραγματικό σας πρόσωπο, και ήρθε η ώρα να μάθει η ανθρωπότητα την αλήθεια και να απολογηθείτε για τις πράξεις σας ενώπιον του δικαστηρίου της Ιστορίας!!!

Βέβαια, κύριε Διόνυσε θα ήθελα να συγχωρήσετε το οξύμωρο του τίτλου, όπως και την σατυρική διάθεση του άρθρου, αλλά κάποια στιγμή δεν πρέπει να αναζητήσουμε αλήθειες; Δεν πρέπει να πάρουμε κάποιες απαντήσεις;

Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόησή σας!!!

dionysou_agorefsis4

Υ.Γ. 1

Θάμνων εκ του Θάμνος ήτοι: 1. Παν πολυετές φυτόν με κλάδους άνευ κορμού, χαμόκλαδο. 2. παν μονοστέλεχος ξυλώδες κληματώδες ή αναρριχώμενον φυτόν. 3. Βλαστάρι

Σε άλλες γλώσσες…

Γαλλικά: Buisson
Γερμανικά: Busch
Αγγλικά: Bush
Ιταλικά: Bussola

Υ.Γ. 2

Τα πιάσατε τα υπονοούμενα;

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s