Βαθιά ενυδάτωση: Aquasource Deep Serum & BB Cream by Biotherm

acouasourcedeepAQUASOURCE DEEP SERUM & AQUASOURCE BB CREAM: η κρέμα που συντελεί στη βαθιά ενυδάτωση… από τα βάθη των ζωτικών νερών στο βάθος της επιδερμίδας. Η Aquasource γίνεται ένα εξαιρετικά επιτυχημένο προϊόν παγκοσμίως, χάρη στη δροσερή υφή κρεμώδους ζελ & στη συγκέντρωση plancton thermal που ισοδυναμεί με 5.000 λίτρα ιαματικού νερού σε κάθε βάζο.

“Η πρόσφατη ανακάλυψη των μοναδικών ιδιοτήτων των νέων πρώτων υλών υδάτινης προέλευσης, θα μας επιτρέψει στο άμεσο μέλλον να προσφέρουμε ένα νέο φάσμα αποτελεσματικότητας, για να ικανοποιήσουμε τις διαφορετικές ανάγκες ομορφιάς των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο”

Jacques Leclaire, Διεθνής Επιστημονικός Διευθυντής BIOTHERM

15 χρόνια μετά την πρώτη επανάσταση που προκάλεσε η Aquasource στην περιποίηση της επιδερμίδας, η Βiotherm εξελίσσει την τεχνολογία ενυδάτωσης της Aquasource, αναπτύσσοντας το νέο ενυδατικό ορό, για έντονη ενυδάτωση και φωτεινότητα Aquasource Deep Serum.

Επίσης, η Biotherm αποκαλύπτει την πρώτη Aquasource BB Cream που προσφέρει την έντονη ενυδάτωση της Aquasource και τα οφέλη μιας κρέμας BB: ενυδάτωση σε βάθος 5 στιβάδων, φωτεινότητα, ομοιογενή όψη, κάλυψη, τελειοποίηση, λείανση και προστασία.

 

LIFE PLANKTON

Η ιστορία ξεκινά το Μεσαίωνα, όταν οι γυναίκες ταξίδευαν στις ιαματικές πηγές των Πυρηναίων, επειδή πίστευαν ότι αποτελούσαν πηγή αιώνιας νεότητας. Μετά από κάθε λουτρό στην “πηγή της νεότητας”, η επιδερμίδα τους ήταν πιο απαλή, πιο λεία και αναζωογονημένη.
Το μυστικό πίσω από τις θρυλικές ιδιότητες των πηγών αποκαλύφθηκε τυχαία, αιώνες μετά. Τη δεκαετία του 1950, ο Δρ. Jos Jullien παρατήρησε μια εκπληκτική ουσία στην επιφάνεια των λουτρών. Μετά από αναλύσεις, αποκαλύφθηκε το μυστικό των αναπλαστικών ιδιοτήτων των πηγών: το plancton thermal.

Χάρη στην εξαιρετική του συνάφεια με την επιδερμίδα, το plancton, μία από τις πρώτες μορφές ζωής πάνω στη Γη, έχει μοναδικές επουλωτικές ιδιότητες: θεραπεύει φλεγμονώδεις δερματικές διαταραχές, όπως το ατοπικό έκζεμα.
Όταν εφαρμόζεται σε υγιή επιδερμίδα, αναπλάθει, επανορθώνει και ανακουφίζει την επιδερμίδα, βελτιώνοντας την ποιότητά της, για να της χαρίζει απαλή, λεία και λαμπερή όψη.

 

ΕΝΕΡΓΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΙΠΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ

  • ΚΥΤΤΑΡΙΚΟ ΝΕΡΟ ΑΓΝΟΥ PLANCTON THERMAL:  ΜΙΜΕΙΤΑΙ ΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΝΥΔΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ. Το Κυτταρικό Νερό Αγνού Plancton Thermal συμβάλλει στη βελτίωση της ανανέωσης των επιδερμικών κυττάρων, η οποία είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της ποιότητας και της ενυδάτωσης των επιδερμικών στιβάδων του δέρματος.
  • Η ΦΥΣΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΘΡΕΨΗΣ ΤΟΥ PLANCTON:  Η πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία σύνθεση του Κυτταρικού Νερού Αγνού Plancton Thermal μπορεί να συγκριθεί με τους Φυσικούς Ενυδατικούς Παράγοντες της επιδερμίδας, που βρίσκονται στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας και αποτρέπουν την απώλεια της υγρασίας από την επιφάνεια της επιδερμίδας.

Το Αγνό Plancton Thermal περιέχει ένα παρόμοιο μίγμα μεταλλικών στοιχείων που περιλαμβάνει κάλιο, φώσφορο, ασβέστιο, σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό και μαγγάνιο, καθώς και ζωτικές βιταμίνες, όπως οι B2 (ριβοφλαβίνη) και B6 (πυριδοξίνη). Επιπλέον, είναι πλούσιο σε 23 αμινοξέα, από το ασπαρτικό οξύ μέχρι τη λυσίνη. Όλα αυτά τα στοιχεία αποτελούν θρεπτικά συστατικά για όμορφη επιδερμίδα.

  • ΜΑΝΟΖΗ: ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ: Αυτό το εξαιρετικά πλούσιο συστατικό διεγείρει τις βασικές πρωτεΐνες, μεταξύ των οποίων η κορνεοδεσμοσίνη, η τρανσγλουταμινάση 1 και η κερατίνη 5, που εμπλέκονται στη φυσική διαδικασία ενυδάτωσης στις διάφορες στιβάδες της επιδερμίδας. Συμβάλλει στο να διοχετεύεται η ενυδάτωση στον πυρήνα της επιδερμίδας.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Σάκχαρο φυσικής προέλευσης που εκχυλίζεται από τον πολτό ενός δέντρου, η Μανόζη που παίζει καθοριστικό ρόλο στο να βοηθά τα δέντρα να αποθηκεύουν νερό.

 

KAINOTOMIEΣ AQUASOURCE 2013

  • Στο φυσικό περιβάλλον των ιαματικών πηγών, αυτό το εκπληκτικό συστατικό αναπαράγεται μόλις κάθε έξι μήνες – χρειαζόταν μια πιο βιώσιμη, πιο αξιόπιστη πηγή. Λόγω της εξαιρετικής του ευθραυστότητας όμως, οι επιστήμονες πίστευαν ότι το συστατικό αυτό ήταν αδύνατον να καλλιεργηθεί. Το 1986, οι ερευνητές της Biotherm ξεκίνησαν ένα τολμηρό εγχείρημα – να καλλιεργήσουν αυτό που θεωρούσαν μέχρι τότε μη καλλιεργήσιμο.
  • Μετά από 8 χρόνια και πολλές δοκιμές – και ενώ η έρευνα κόντευε να εγκαταληφθεί – το 1994, τα εργαστήρια της εταιρίας στην Tours κατάφεραν τελικά να ελέγξουν πλήρως μια προηγμένη βιοτεχνολογική διαδικασία καλλιέργειας: τη fermogenesis.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ FERMOGENESIS

Η Fermogenesis™ είναι μια ήπια βιοτεχνολογική διαδικασία που αποσκοπεί στη δημιουργία της πιο αγνής και της πιο αναπλαστικής μορφής plancton μέσω βιολογικής ζύμωσης. Μοναδική στον κόσμο, αφού επιταχύνει τον κύκλο παραγωγής του plancton από τους έξι μήνες, σε μόλις έξι ώρες, διατηρώντας παράλληλα αναλλοίωτη την πλούσια θρεπτική του σύσταση, που περιλαμβάνει 35 απαραίτητα στοιχεία για την επιδερμίδα. Αποφέροντας συγκεντρώσεις έως και 400.000 φορές υψηλότερες απ’ ό,τι στο φυσικό περιβάλλον των ιαματικών πηγών, η Fermogenesis καθιστά το Αγνό Plancton Thermal άμεσα διαθέσιμο – συμβάλλοντας στην εξέλιξη της έρευνας και αυξάνοντας την εξειδίκευση της Biotherm στην περιποίηση της επιδερμίδας.

 

ΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Σήμερα, η Biotherm είναι η μοναδική μάρκα στον κόσμο που κατέχει αυτή την τεχνική: ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα μυστικά της κοσμετολογικής έρευνας. Πρόκειται για μια τεχνολογία ακριβείας: σε συνθήκες απόλυτης εμπιστευτικότητας, μια ομάδα 6 βιολόγων, βιοτεχνολόγων και τεχνικών επιβλέπει σχολαστικά τις συνθήκες στο εργαστήριο 24 ώρες το 24ωρο. Ακόμα και η παραμικρή ανωμαλία στο περιβάλλον του εργαστηρίου – το plancton ευδοκιμεί σε θερμοκρασία 27°C, με ουδέτερο pH 7 και ελεγχόμενη παροχή οξυγόνου – μπορεί να διαταράξει αυτή τη διαδικασία προηγμένης τεχνολογίας. Η ομάδα μας ειδοποιείται άμεσα από τα ειδικά συστήματα συναγερμού του εργαστηρίου.

Αυτό το ζωτικό θρεπτικό συστατικό βρίσκεται στο επίκεντρο της εξιδίκευσης της Biotherm στην περιποίηση της επιδερμίδας εδώ και περισσότερα από 60 έτη: LIFE PLANKTONTM.

Οι ερευνητικές ανακαλύψεις των εργαστηρίων είναι τόσο σημαντικές που το αποκλειστικό αυτό συστατικό προστατεύεται σήμερα με 12 διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Χάρη στις εκτενείς τους μελέτες, οι ερευνητές έχουν αποδείξει ότι το Αγνό Plancton Thermal έχει την ικανότητα να συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας της επιδερμίδας με δύο καθοριστικούς τρόπους:

  • Το Εκχύλισμα Αγνού Plancton Thermal καταπραΰνει την ερυθρότητα και την έλλειψης άνεσης, για να συμβάλλει στην προστασία της επιδερμίδας από τις εξωγενείς επιθέσεις.
  • Το Εκχύλισμα Αγνού Plancton Thermal διεγείρει την κυτταρική ανάπλαση ενισχύοντας τον πολλαπλασιασμό και τη συνοχή των επιδερμικών βασικών κυττάρων.

 

Συνέπεια: Η επιδερμίδα λάμπει από ζωή.

.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s