Παρουσίαση βιβλίου ‘Οι γεύσεις λένε την ιστορία τους’

<img title="Οι γεύσεις λένε την ιστορία τους" style="margin: 4px; float: left;" alt="vivliogevseon" src=" http://womland.com/wp-content/uploads/2013/04/vivliogevseon.jpg " με συνταγές της Λίας Φίνα και κείμενα της Αναστασίας Κορινθίου, παρουσιάζεται το ερχόμενο Σάββατο 13 Απριλίου στο ξενοδοχείο Lomeniz στις 7 μ.μ. από τις εκδόσεις “Ελληνική Πρωτοβουλία“.

Τον πρωτότυπο αυτό οδηγό γεύσεων, θα προλογίζουν η εκδότρια Αλεξία Κιουρτσίδου, ο δημοσιογράφος Τέρης Χατζηϊωάννου και η φιλόλογος Χάρις Κοντού.
Οι γεύσεις, παίρνουν ζωή μέσα από αυτό το πρωτότυπο βιβλίο, όπου βήμα-βήμα μαθαίνετε να μαγειρεύετε την αγάπη με μυρωδικά και λόγια μελωμένα.
Η Λία Φίνα δημιούργησε τις πιο πρωτότυπες συνταγές για εσάς που το σήμερα σας και η Αναστασία Κορινθίου δάνεισε φωνή στην κάθε μαγειρική δημιουργία της Λίας.

Μέσα από τη νέα αυτή έκδοση μαθαίνετε να μαγειρεύετε την…αγάπη με μυρωδικά και λόγια μελωμένα! Σε αυτό το βιβλίο δημιουγικών συνταγών όλα αναμείχτηκαν, όχι στο μίξερ, μα…αργά-αργά…στο χέρι, …όπως παλιά.ellinikikouzina

Συνταγές που απαιτούν, όχι δεξιοτεχνία, μα…διάθεση για δημιουργία, για τραπεζώματα αγάπης και ανταμώματα φίλων γύρω από ροτόντες το καλοκαίρι το Ελληνικό!

Φαγητά που σε αυτά πρωταγωνιστής είναι ένα λευκό λινό τραπεζομάντηλο και ένα «αχνιστό καρβέλι φιλοξενίας»… Τα πιο όμορφα μαγειρέματα είναι αυτά που αλατοπιπερώνεις με αγάπη και πάθος! Οι πιο άμορφες γεύσεις είναι αυτές που αφήνουν μελωμένα χείλη…να βγουν λέξεις που στάζουν γλύκα!

Γίνετε σεφ στην ζωή σας! Μπείτε στις ιστορίες της καθημερινότητας με άλλη φιλοσοφία, πιο γκουρμέ!
Σίγουρα, αυτός ο οδηγός γεύσεων Ελληνικής κουζίνας θα κάνει πιο γευστική τη ζωή σας.

.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s