Η πεταλούδα της νύχτας – Ειρήνη Φραγκάκη

petaloudatisnixtasΟι εκδόσεις Ελληνική Πρωτοβουλία και η συγγραφέας Ειρήνη Φραγκάκη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου “Η πεταλούδα της νύχτας” αύριο Σάββατο 30 Μαρτίου 2013,

στις 18.00, στο cafe – restaurant JK, Φιλικής Εταιρείας 19-20 Κολωνάκι.

Για το βιβλίο θα μιλήσει η Μαργαρίτα Αρβανίτη (ραδιοφωνική παραγωγός-ποιήτρια), ενώ η συγγραφέας Μαίρη Κωνσταντούρου θα ντύσει με την φωνή της αποσπάσματα του βιβλίου.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει από τις 30 Μαρτίου.

Όταν… η αθωότητα συναντάει την πραγματική ζωή, το κορίτσι μεταμορφώνεται σε γυναίκα.

Όταν ο κόσμος που έπλαθε στο μυαλό parousiasifragakiτης, παύει να είναι αγγελικά πλασμένος και τα σύννεφα που πριν πέταγε, τώρα γίνονται ομίχλη που κρύβει αλήθειες.

Τότε… Τα όνειρα που έφτιαχνε τις μέρες η Μάγδα, δίνουν ραντεβού με τους εφιάλτες της νύχτας. Mια εφιαλτική νύχτα, μια νύχτα που σημάδεψε όλη της την ζωή! Ένα τρομαχτικό ουρλιαχτό της ψυχής που άφησε το σημάδι του, γαντζωμένο σε κάποιο αστέρι. Το άφησε εκεί  να κρέμεται. Από έναν σκοτεινό ουρανό, μαύρο σαν την κατάληξη των ονείρων της, περιμένοντας ένα δειλό χέρι να το φτάσει και να το χαϊδέψει.

Ένα απρόσμενο άγγιγμα ήθελε, μήπως και κατάφερνε να ξαναφέρει τα όνειρα της εκεί που ήταν η θέση τους. Στην αγνή της ψυχή.

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=KtijEHbXUx0′%5D

fragkaki

Η Ειρήνη Φραγκάκη από τότε που θυμάται τον εαυτό της, κρατάει στο χέρι της ένα μολύβι κι ένα χαρτί. Είτε είναι για γράψιμο, είτε για ζωγραφική. Πλέον, αυτά έχουν γίνει ένα με την ανάσα της! Δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της ότι θα καταπιέζει τις σκέψεις και τις εικόνες μέσα της.

.

.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s