Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής από τη Marisa Churchill στο Caravel

marissachurchillTo Divani Caravel εγκαινίασε στις 16/1 μια σειρά σεμιναρίων για Sweet & Skinny Ζαχαροπλαστική από τη διάσημη pastry Chef Marisa Churchill.

Πρόκειται για την Ελληνοαμερικανίδα σεφ που μύησε τους σταρ του Χόλιγουντ στο γαλακτομπούρεκο και τον κουραμπιέ.

Η Μαρίσα ξεκίνησε να μαγειρεύει σε νεαρή ηλικία, έχοντας ως πρότυπο τη μαγειρική τέχνη της Ελληνίδας γιαγιάς της (από την μητέρα της) και το 1999 αποφάσισε να κάνει χόμπυ το επάγγελμά της – στην ουσία να μετατρέψει ένα μεγάλο πάθος της ζωής της σε λαμπρή καριέρα.

Ακολουθώντας το όνειρο της, μετακομίζει στο San Francisco και λίγο αργότερα αποφοιτεί από την California Culinary Adademy. Θέλοντας να αναπτύξει τις δεξιότητές της στη Ζαχαροπλαστική Τέχνη και στη Savoury Μαγειρική παρακολούθησε μαθήματα στο Culinary Institute of America στο Graystone.

Στην πορεία εργάστηκε σε μερικά από τα πιο διάσημα εστιατόρια του San Francisco, όπως το Rubicon, The Slanted Door, Ame, LuLu και Yoshi’s, όπου εκεί κατέκτησε επάξια τον τίτλο ως μια από τους Κορυφαίους Pastry Chef, από τον διάσημο κριτικό γεύσης Michael Bauer. Δημοσιεύματα για τη Marisa έχουν μπει σε πολλά γαστρονομικά περιοδικά και όχι μόνον, όπως Food & Wine, Bon Appetit, People, Details, Spape, Food Arts.

Η ξεχωριστή συμμετοχή της στο Top Chef και η συχνή παρουσία της στο Food Network την έχουν κάνει ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό. Η δουλειά της έχει επίσης παρουσιαστεί στην τηλεόραση της Αμερικής: NBC, Fox, Tokyo TV, Better TV, KRON και View from the Bay.

pastry seminars Churchill

Παρακάτω δείτε τι θα φτιάξει η Marisa Churchill στα δύο επόμενα μαθήματα με συνταγές light ζαχαροπλαστικής:

seminaria zaxaroplastikis


23/1 : Desserts in a Hurry – Spiced chocolate mousse, coconut macaroons, blackberry napoleon

31/1 : Valentine’s Day – chocolate cupcakes, chocolate hearts with ice cream, red currant tart

 

Oι τιμές είναι:

  • 1 συνεδρία 45 ευρώ
  • 2 συνεδρίες (-15%) 75 ευρώ
  • 3 συνεδρίες (-20%) 110 ευρώ

Αν λοιπόν θέλετε να μάθετε να φτιάχνετε Μους Σοκολάτα με ελαιόλαδο και αλάτι, “Almond Joy” Macaroons και Napoleon με βατόμουρα και κρέμα γιαουρτιού, αλά και όμορφα γλυκά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στα σεμινάρια light Ζαχαροπλαστικής της Marisa Churchill που θα γίνουν στο Divani Caravel στο τηλ. 210 72 07 000

 

.

Advertisements