22/12: Δωρεάν εκδήλωση για την αγορά εργασίας στο Money Show

money show karieraΗ ημερίδα έχει τον τίτλο: Προφητεία Μάγιας: Δεν ήρθε η καταστροφή του κόσμου …με τη ματιά του ειδικού, του αναζητούντα εργασία και του εργοδότη.

Μια σημαντική ευκαιρία να αντλήσουν – απ’ τους ειδικούς – όλες τις αναγκαίες πληροφορίες για την αγορά εργασίας θα έχουν οι ενδιαφερόμενοι, στα πλαίσια της ημερίδας για την καριέρα, που θα φιλοξενηθεί στο πολυσυνέδριο Money Show στο Hilton.

Η εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται από την εταιρεία συμβουλευτικής καριέρας CVexperts, θα λάβει χώρα τo Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012 από τις 12:00 το πρωί έως τις 3:00 μετά το μεσημέρι στην αίθουσα “Εσπερίδες” του ξενοδοχείου Hilton στην Αθήνα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την αγορά εργασίας, θα αποκτήσουν πρόσβαση στις πληροφορίες και τα αποτελέσματα έγκυρων ερευνών και θα ενημερωθούν για νέους τρόπους διαχείρισης καριέρας.

Αφορμή για τη διοργάνωση της εκδήλωσης αποτελεί το έντονο κύμα κινητικότητας των αναζητούντων εργασία στην Ελλάδα. Συμβολικά, μια ημέρα μετά την αναγέννηση του κόσμου και όχι καταστροφή – όπως μια ευρέως διαδεδομένη θεώρηση της προφητείας των Μάγιας πρεσβεύει – η εκδήλωση αυτή παρουσιάζει τη δική της προσέγγιση για το πώς να μεταβούμε, από το τέλος του παραδοσιακού μοντέλου διαχείρισης καριέρας, στη νέα εποχή.

Η εκδήλωση απευθύνεται στους αναζητούντες εργασία και μη, που επιθυμούν να διερευνήσουν τις προοπτικές τους, να εμπλουτίσουν τα δικά τους ευρήματα και προσωπικές εμπειρίες από την αγορά εργασίας, να βελτιώσουν τις τεχνικές τους και να δικτυωθούν.

Στην προσπάθεια αυτή συμβάλλουν αποφασιστικά από την πλευρά του ιδιωτικού τομέα οι εταιρείες ICAP, KPMG & justjobs.gr και ManpowerGroup, που δραστηριοποιούνται στη στελέχωση θέσεων εργασίας, ενώ από την πλευρά του δημοσίου η Διεύθυνση Απασχόλησης ΟΑΕΔ.
Συντονίστρια της εκδήλωσης θα είναι η κ. Μαρία Παφιώλη, Σύμβουλος CVexperts.

Αντίστοιχη εκδήλωση της CVexperts στο πολυσυνέδριο Money Show πραγματοποιήθηκε πέρυσι με μεγάλη συμμετοχή κόσμου – με τίτλο “Μετακίνηση στο εξωτερικό – ευκαιρίες και δυσκολίες” – και με τη συμμετοχή του δικτύου EURES-ΟΑΕΔ και της Randstad, στις 17/12/2011.

Η εκδήλωση είναι εντελώς δωρεάν για όσους θέλουν να συμμετάσχουν, αρκεί να κάνουν κράτηση θέσης.

agora ergasias money show

Δηλώσεις συμμετοχής/κρατήσεις θέσεων στην ιστοσελίδα www.cvexperts.gr ή στέλνοντας το ονοματεπώνυμό σας στο reservations@cvexperts.gr.

Τηλ. πληροφοριών: 210.34.17.400

.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s