Νέο site για το ΕΛ.Ι.ΓΑΣΤ. www.eligast.gr

<img style="margin: 4px 9px 4px 4px; float: left;" title="www.eligast.gr το νέο site του ΕΛ.Ι.ΓΑΣΤ." src=" http://womland.com/wp-content/uploads/2012/12/logo_eligast.jpg " στο internet το νέο, ανανεωμένο site του Ελληνικού Ιδρύματος Γαστρεντερολογίας και Διατροφής (ΕΛ.Ι.ΓΑΣΤ.). 

Πρόκειται για ένα σύγχρονο, επιστημονικό και αξιόπιστο site, από το οποίο μπορεί ο καθένας μας να ενημερωθεί για θέματα υγείας και διατροφής. Πλούσια αρθρογραφία, επιστημονικές ειδήσεις, ειδικές έρευνες, αλλά και συμβουλές διατροφής, συνταγές μαγειρικής και γενικότερα θέματα που ενδιαφέρουν τους καταναλωτές είναι μερικές μόνο από τις ενότητες που υπάρχουν στο νέο site www.eligast.gr.

Οι ηλεκτρονικοί αναγνώστες μπορούν επίσης να πληροφορηθούν για τυχόν ενημερωτικές εκδηλώσεις που διοργανώνει το Ίδρυμα, και ταυτόχρονα να θέσουν τις ερωτήσεις τους στους συνεργάτες-γιατρούς του Ιδρύματος σε μια προσπάθεια διαδραστικότητας και άμεσης ενημέρωσης.

Το Ελληνικό Ίδρυμα Γαστρεντερολογίας και Διατροφής (ΕΛ.Ι.ΓΑΣΤ.) είναι ένας κοινωφελής μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Στόχος του είναι η προαγωγή της έρευνας, της εκπαίδευσης και της ενημέρωσης του κοινού για τα νοσήματα του πεπτικού συστήματος και τη σημασία της διατροφής στην υγεία και την καλή λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος. Στις δράσεις του περιλαμβάνονται η χορήγηση υποτροφιών σε νέους ιατρούς και ερευνητές για εκπαιδευτικούς και ερευνητικούς λόγους, όπως επίσης και η διοργάνωση επιστημονικών συνεδρίων, σεμιναρίων και ημερίδων.

 

Προσφάτως, το ΕΛ.Ι.ΓΑΣΤ και η Douni Health Products ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια κοινή καμπάνια ενημέρωσης του κοινού για την υγεία του γαστρεντερικού και το ρόλο των προβιοτικών στην καλή λειτουργία του εντέρου. Αξίζει να το επισκεφθείτε!

.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s