Ρεσιτάλ από την Μίνα Αδαμάκη στο θέατρο 104

<img style="margin: 4px 9px 4px 4px; float: left;" title="Θεατρική σκηνή Εκατοντέσσερα (104)" src=" http://womland.com/wp-content/uploads/2012/11/theatro104.jpg " παίζεται από τα τέλη Οκτωβρίου στη θεατρική σκηνή Εκατοντέσσερα (104).

Πρόκειται για ένα σουρεαλιστικό κείμενο, που μπλέκει επιδέξια το χρόνο και το χώρο της αφήγησης, το παρελθόν και το μέλλον μ’ ένα χιούμορ ασεβές και καταλυτικό. Μέσα από την ιδιοφυή σύλληψη του συγγραφέα, “η κοκόνα η Μαρώ”, μια “εξώλης και προώλης” Πολίτισσα των αρχών της ελληνικής επανάστασης του 1821, αναμειγνύει την ηδονή του έρωτα με την  οδύνη για τον χαμό του Γένους των Ελλήνων, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό μείγμα ευφορίας και προβληματισμού για το μέλλον αυτού του τόπου. Ενός προβληματισμού που ακουμπάει στο τότε, αλλά και στο τώρα της πορείας αυτής της χώρας, σχεδόν 200 χρόνια μετά.

Η εξαίρετη ηθοποιός Μίνα Αδαμάκη που σκηνοθετεί και ερμηνεύει στο 104 το απόσπασμα “Η κοκόνα η Μαρώ” από το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Βαλαωρίτη δίνει πραγματικά ρεσιτάλ ερμηνείας και είναι μια ορχήστρα από μόνη της.
Το ότι δίνει μια εκπληκτική παράσταση, δεν της αρκεί… Εκτός από την σκηνοθεσία και την ερμηνεία έχει πάνω της… Σκηνογραφική – Ενδυματολογική και Μουσική επιμέλεια!

Βοηθοί σκηνοθέτη: Κωνσταντίνος Ασπιώτης – Λάζαρος Βαρτάνης
Φωτογραφίες: Μαρίλη Ζάρκου
Art direction: Κωνσταντίνος Ασπιώτης

Παραστάσεις: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 8.15 μ.μ.
Λήξη παραστάσεων: Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013
Αξίζει να παρακολουθήσετε την παράσταση, αφού τα εισιτήρια παράστασης έχουν οικονομικές τιμές. Το Κανονικό: 15 ευρώ και το Μειωμένο: 10 ευρώ.

104 – κεντρική σκηνή
Eυμολπιδών 41, Γκάζι, Mετρό Κεραμεικός  
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 3455020

.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s