Προτάσεις για SS ’13 στη Athens Xclusive Designers Week 12 με χορηγό το Collagen Pro-Active

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Xclusive Designers Week 2012 (20- 23 Οκτωβρίου 2012, Αθήνα), που έλαβε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής,

παρουσιάζοντας τις προτάσεις καταξιωμένων Ελλήνων σχεδιαστών για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2013.

Από το 2007 η AXDW στηρίζει και προωθεί με περηφάνεια την Ελληνική μόδα, εντός και εκτός συνόρων. Φέτος, διοργάνωσε την 12 Διεθνή Εβδομάδα Μόδας στην οποία παρουσιάστηκαν καταξιωμένα, αλλά και νεότερα ονόματα της Ελλήνων σχεδιαστών και οι τάσεις της μόδας για την επόμενη σεζόν Spring Summer 2013 στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

To πόσιμο κολλαγόνο Collagen Pro-Active, της εταιρίας Collagen Power ως χορηγός ήταν κοντά στον παλμό της μόδας, της δημιουργίας, της ομορφιάς και της υγείας, και συγκέντρωσε την προσοχή όλων των προσκεκλημένων. Πολλοί επώνυμοι, μεταξύ των οποίων ήταν η Σόφη Πασχάλη, η Σύλβια Παπαδάκη, ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο Κώστας Σόμμερ, η Κατερίνα Ευαγγελινού, η Γωγώ Μαστροκώστα, ο Χάρης Σιανίδης, η Έστερ Μαστρογιάννη και η Γκρέτα Τσέτη επισκέφτηκαν το περίπτερο του Collagen Pro- Active και δοκίμασαν το υγρό πόσιμο κολλαγόνο, αν και πολλοί από αυτούς το έχουν ήδη εντάξει στην καθημερινότητά τους ως απαραίτητο στοιχείο.

 

Το Collagen Pro- Active, είναι το κορυφαίο συμπλήρωμα διατροφής, αποτελώντας το πιο καινοτόμο προϊόν στην επιστήμη του κολλαγόνου. Περιέχει επίσης πυρίτιο, μαγνήσιο και τις βιταμίνες Β1, Β2, Β5, Β6. Χαρίζει νεανικό δέρμα, λαμπερά μαλλιά και υγιή νύχια. Είναι απαραίτητο συστατικό για τη συντήρηση των αρθρώσεων, των οστών και των μυών.

.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s