Ταυλανδέζικο μασάζ προσώπου με χαστούκια στο Σαν Φραντζίσκο

Reporter Steve Rubenstein

“Θα προτιμούσες να κάνεις ενέσεις στο πρόσωπό σου ή να σε χαστουκίζουν;”! Αυτό το ερώτημα θέτει η Madame Tata στους πελάτες της, οι οποίοι, μάλιστα, δεν αργούν καθόλου να αποφασίσουν, επιλέγοντας να δεχτούν μερικά… χαστουκάκια στο πρόσωπό τους.

Και αν νομίζετε, ότι τα χαστούκια ως μέσο εναλλακτικής θεραπείας ομορφιάς είναι μάλλον κάτι απίστευτο, σας ενημερώνω ότι όχι μόνο είναι απόλυτα αληθινό γεγονός, αλλά αποτελεί νέα αντιγηραντική θεραπεία με άριστα αποτελέσματα.

Το ινστιτούτο ομορφιάς “Tata Massage” [που χθες 23 Οκτωβρίου έκανε τα επίσημα εγκαίνιά του], προσφέρει στους πελάτες του τη “θεραπεία με χαστούκια” και υπόσχεται να εξαλείψει τις ρυτίδες μια για πάντα. Βέβαια, το κόστος είναι αρκετά υψηλό για όσους αποφασίσουν να φάνε μερικά χαστούκια, καθώς κάθε συνεδρία κοστίζει 350 δολάρια.

tata massage san fra

 

“Πρόκειται για επαναστατική θεραπεία αλλά και μια φυσική εναλλακτική πρόταση στο botox και περιλαμβάνει –εκτός από χαστούκια– δυνατά τσιμπήματα και μαλάξεις στο πρόσωπο”, επεξηγεί η Madame Tata από τη μακρινή Μπαγκόκ.madame tata

Με την υπόσχεση ότι θα απαλλάξει τους ενδιαφερομένους από τις ρυτίδες και θα τους χαρίσει πιο σφιχτή επιδερμίδα, η Madame Tata επιμένει ότι η τεχνική είναι αρκετά παλιά και περνάει από γενιά σε γενιά στη χώρα της, ενώ η ίδια είναι μία από τις 10 αδειούχες επαγγελματίες στα… θαυματουργά χαστούκια και η μοναδική στο δυτικό ημισφαίριο.

Οι πελάτες (άντρες-γυναίκες) του spa στο Σαν Φραντζίσκο τη λατρεύουν καθώς το… λέει το χεράκι της! Η αντιρυτιδική “βιαιοπραγία” ήδη κάνει θραύση, καθώς τα θεαματικά αποτελέσματα είναι ορατά από το πρώτο ακόμη χαστουκάκι!

 

Πηγές: Άρθρο Ευαγγελίας Αναστασάκη στο perierga.gr Τέρμα στις ρυτίδες με… χαστούκια! | sfgate.com | Tata Massage

.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s