Με ηλεκτρικό scooter καλύπτεις απόσταση 500 χλμ με 1 ευρώ!

Το κόστος στις καθημερινές μας μετακινήσεις έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, γεγονός που οφείλεται στις τιμές των καυσίμων που είναι από τις υψηλότερες στην Ευρώπη.

Με την τιμή της αμόλυβδης βενζίνης στο 1,80 € και του diesel στο 1,55 € είναι απολύτως φυσιολογικό χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων να αναζητούν λύσεις.

Στροφή στις μοτοσικλέτες
Τα τελευταία χρόνια πολλοί οδηγοί που χρησιμοποιούσαν το αυτοκίνητό τους το έχουν “παρκάρει” και έχουν πλέον ως βασικό μέσο μετακίνησης τη μοτοσικλέτα. Είναι γνωστό άλλωστε, πως ένα “παπάκι”, ή ένα scooter “καίει” λιγότερο από ένα αυτοκίνητο, γεγονός που αποτελεί μία καλή πρόταση, ιδίως στις μέρες μας. Τελευταία, ακούμε και για ηλεκτρικά οχήματα, αλλά και ηλεκτρικά μηχανάκια που ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην ελληνική αγορά. Η EMW είναι μία εταιρεία που προσφέρει μεγάλη γκάμα scooter και απευθύνεται σε αναβάτες με… διάφορα γούστα. Αυτό έχει να κάνει με τις ανάγκες του καθενός και που μπορεί να επιλέξει το κατάλληλο.
Με 1€ κάνεις έως και 500 χιλιόμετρα!

Σύμφωνα με την εταιρεία, εάν κάποιος αναβάτης καλύπτει σχεδόν 10.000 χιλιόμετρα το χρόνο, το συνολικό κόστος εάν προσθέσουμε, καύσιμα, ασφάλιστρα και συντήρηση φτάνουν σχεδόν τα 1.200 ευρώ. Με ένα αντίστοιχο ηλεκτρικό μηχανάκι το ετήσιο κόστος φτάνει σε μάξιμουμ τα 158 ευρώ, ποσοστό στο οποίο συμπεριλαμβάνονται το.. ηλεκτρικό ρεύμα, η ασφάλιση και η συντήρηση. Χονδρικά μπορούμε να αναφέρουμε ότι ο ιδιοκτήτης μίας τέτοιας μοτοσικλέτας χρειάζεται σχεδόν 1 ευρώ για να καλύψει αποστάσεις από 300 έως 500 χιλιόμετρα. Η EMW διαθέτει, όπως προαναφέραμε, μεγάλη γκάμα μοτοσικλετών τα οποία είναι πιστοποιημένα και τιμές που ξεκινούν από τα 1.190 ευρώ και φτάνουν μέχρι και τα 4.935 ευρώ. 

Πηγή: zougla.gr

.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s