Τελεία και παύλα, ειδικά αφιερωμένο σ’ όλους τους Έλληνες

Μόνο στην Ελλάδα… και αυτό διότι η χώρα μας κατέχει από τις υψηλότερες θέσεις παγκοσμίως σχετικά με την διαφθορά και όλες τις λοιπές έννοιες που την συνοδεύουν. Τελεία & παύλα λοιπόν._

ή αλλιώς, η ανώνυμη γραπτή φωνή του λόγου μας ενάντια στην διαφθορά.

Το Τελεία & Παύλα, όπως αναφέρεται και στο site, είναι ένα κίνημα πολιτών ενάντια στην διαφθορά. Στην ουσία αποτελεί έναν “ιντερνετικό” χώρο όπου ο καθένας, χρησιμοποιώντας την ανωνυμία του, έχει την δυνατότητα να αναφέρει οποιοδήποτε συμβάν διαφθοράς έχει πέσει στην αντίληψη του μέσω ενός αρκετά καλοσχεδιασμένου web UI.

Με την ολοκλήρωση ενός καταγεγραμμένου περιστατικού ο “euroδιαφθορομετρητής” που έχει τοποθετηθεί στην άνω δεξιά γωνία ανανεώνεται, έτσι ώστε να δείχνει ανά πάσα στιγμή το χρηματικό ποσό που έχει πάει στους κατόχους του με “πλάγιο τρόπο”.

Όπως αναφέρθηκε ήδη, τα περιστατικά υποβάλλονται μέσω μιας πλήρης ανωνυμίας από την μεριά των πολιτών και δεν υπάρχει κάποιος τρόπος εξακρίβωσης του εάν είναι αληθή ή όχι. Οι ιδρυτές του εν λόγω κινήματος υποστηρίζουν όμως πως “αν εμφανιστούν εκατοντάδες καταγγελίες για τον ίδιο φορέα, οι υπόλοιποι πολίτες πρέπει να υποψιαστούν ότι ενδεχομένως κάτι ‘τρέχει’ σ’ αυτόν τον φορέα και οι άνθρωποι που τον απαρτίζουν ίσως αλλάξουν συμπεριφορά.”

Τελεία και παύλα λοιπόν, για μια Ελλάδα με λιγότερη… διαφθορά!

Πηγή: gadgeta.me

.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s