Αύριο 29/6 το Open Coffee Athens XLVIII

Το καλοκαίρι είναι εδώ, το Open Coffee, επίσης. Το τελευταίο ραντεβού αυτής της σεζόν λαμβάνει χώρα αύριο το απόγευμα, 29 Ιουνίου 2012, στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς.

 

Με ζέστη ή χωρίς, όπου συγκεντρώνονται ενδιαφέροντες άνθρωποι, ενδιαφέροντα πράγματα συμβαίνουν και η κοινότητα του τεχνολογικού επιχειρείν μας προσκαλεί για μία ακόμα βραδιά έντονης δικτύωσης με αφετηρία και προορισμό τις startups.

Ομιλητές:

  • Ο Παναγιώτης Αρκουμανέας, συνιδρυτής, θα παρουσιάσει το imoney, μία φιλόδοξη και ιδιαίτερα πρακτική σουίτα διαδικτυακών εφαρμογών που επιχειρεί να βάλει σε τάξη τα οικονομικά μας.
  • Ο Ειρηνέος Φιλιππίδης & ο Δημήτρης Αναγνώστου, συνιδρυτές του Groopio, θα παρουσιάσουν την πρωτη ελληνική πλατφόρμα crowdfunding, που μετρά ένα μήνα ζωής και ήδη πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα, επίσης το πώς αυτή είναι χρήσιμη για όσους θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους εταιρεία.
  • Οι Themis Brink & Aris Brink, συνιδρυτές, θα παρουσιάσουν την Rebel Crew Games, την πρώτη ελληνική εταιρία εφαρμογών και παιχνιδιων, που πρόσφατα διακρίθηκε ως Official Honoree στα Webby Awards 2012, καθώς και τα μελλοντικά της βήματα.
  • Ο Αντώνιος Κουρής, senior product marketing manager της InternetQ, θα παρουσιάσει τα βήματα για τη δημιουργία μίας υπηρεσίας παγκόσμιας κλάσης, μέσα από την προσπάθεια του music service Akazoo να εδραιωθεί στην παγκόσμια αγορά.

Ο καφές θα σερβίρεται από τις 18:00 το απόγευμα της Παρασκευής 29 Ιουνίου για τις πρώτες επαφές. Στις 19.00 θα ξεκινήσουν οι σύντομες παρουσιάσεις, συνοδευόμενες από ερωτήσεις του κοινού. Αμέσως μετά, επιστροφή στο bar για το κυρίως μέρος με το εκτενές networking να λαμβάνει χώρα στο γνωστό φιλικό και ανεπίσημο κλίμα.

Μουσείο Μπενάκη, στην οδό Πειραιώς 138. To cafe-bar σας περιμένει για καφέ ή και ποτά καθ’ όλη τη διάρκεια της συνάντησης. Το Μουσείο βρίσκεται σε απόσταση 5′ από τον σταθμό μετρό Κεραμεικού. Η συμμετοχή είναι, εξ’ ορισμού, δωρεάν και ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι.

Το Open Coffee, στα 5 έτη ελληνικής παρουσίας του, έχει καθιερωθεί ως ίσως ο περισσότερο αποδοτικός τρόπος δικτύωσης, γνωριμίας και καλλιέργειας επιχειρηματικών επαφών, με φόντο τις νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο. Μεταξύ των εκατοντάδων παρευρισκομένων, θα συναντήσετε geeks και marketeers, tech και business developers, επιχειρηματίες και επενδυτές, bloggers και δημοσιογράφους, με κοινό παρανομαστή το ανεξίτηλα φιλικό ύφος και το ανεπίσημο εκείνο κλίμα που, απουσία γραβάτας, έχει προκαλέσει ότι πρεσβεύει αυτή η συνάντηση.
Στον χρόνο που απαιτεί ένας καφές, θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε δια ζώσης ανθρώπους με επιχειρηματικά ενδιαφέροντα, να αποκτήσετε ιδέες, να διαμορφώσετε συνεργασίες, εν τέλει να βιώσετε τον παλμό του τεχνολογικού επιχειρείν και να αποχωρήσετε από την αίθουσα με ότι χρειάζεται για να τον αναπαράγετε.

Πηγή: epixeiro.gr


.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s