Ημερίδα Καριέρας 28/5/12 από το MPD Club

imerida karieras sto faliroΌταν η εργασία είναι χαρά, η ζωή είναι ωραία. Όταν η εργασία είναι καθήκον, η ζωή είναι σκλαβιά. ~ Μαξίμ Γκόρκι.

Βασική προϋπόθεση για την καλύτερη ποιότητα ζωής είναι η επαγγελματική σταδιοδρομία.

Με γνώμονα λοιπόν την επιτυχημένη καριέρα, μια αξία που τόσο σκληρά δοκιμάζεται στις μέρες μας, το MPD Club αναλαμβάνει πρωτοβουλία και διοργανώνει σε συνεργασία με το Δήμο Παλαιού Φαλήρου, μία ημερίδα καριέρας.

Το Mpd Club παραμένει πιστό στις αρχές του, να στηρίζει εκείνους που έχουν όρεξη για δουλειά και να ανεβάζει το ηθικό και τη διάθεση των ανθρώπων στις παραγωγικές ηλικίες, που πλήττονται από τη δύσκολη εποχή μας. Έτσι λοιπόν, “ανοίγει” τους επαγγελματικούς ορίζοντες και μας προσκαλεί να μας γνωρίσει το ίδιο, όσο και οι υπόλοιπες επιχειρήσεις, που θα βρίσκονται στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Π. Φαλήρου, τη Δευτέρα 28/5/2012. Σκοπός θα είναι η ενημέρωσή για τη φύση των εργασιών των επιχειρήσεων που αναζητούν άτομα και η παραλαβή βιογραφικών των συμμετεχόντων στην ημερίδα.

Όσοι είσαστε σε διαδικασία εύρεση εργασίας, μπορείτε να ενημερώνεστε για τις εταιρίες, που θα συμμετέχουν σε αυτή την ημερίδα από τη σελίδα http://www.mpdclub.gr ή στο τηλέφωνο 210 9212 333 και από το δημαρχείο Π. Φαλήρου, υπό την αιγίδα του οποίου γίνεται η όλη διοργάνωση.
Η παραλαβή βιογραφικών θα γίνεται 12:00-20:00 στο Δημαρχείο, με e-mail στο info@mpdclub.gr και μέσω fax στο 210-9212338 και η παρουσίαση των εταιρειών που συμμετέχουν θα γίνει 18:00-20:00 στον ίδιο χώρο.

 

.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s