Διαγωνισμός: Κερδίστε τα πιο μοδάτα αξεσουάρ μόδας

diagonismos gia set vraxiolia

Σήμερα, ξεκινάει ο νέος διαγωνισμός για τα πολύχρωμα βραχιόλια του Womland.com σε συνεργασία με e-shop roloi-kosmimata.gr ώστε να γιορτάσουμε την Άνοιξη και το χρώμα στη ζωή μας!

Κάνουμε δώρο σε τρεις (3) τυχερές αναγνώστριές μας που θα κληρωθούν από ένα σετ με 3 trendy πολύχρωμα βραχιολάκια.

Αν πάλι δεν είστε ανάμεσα στους 3 που θα κερδίσουν τα 3 σετ των πολύχρωμων βραχιολιών με επίχρυσα μοτίφ από καουτσούκ και θα ανανεώσουν τη διάθεσή τους το καλοκαίρι, δεν έχετε παρά να αποκτήσετε με μόνο 10 € από το e-shop του Παναγιώτη Κουμιάν, roloi-kosmimata.gr

Επιπλέον, όλοι οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό μας θα έχουν την δυνατότητα παροχής μιας ειδικής έκπτωσης 25% σε οποιαδήποτε αγορά από την εταιρία Koumian Watches, είτε σε κόσμημα, είτε σε ρολόι.

Η μόνη προυπόθεση για την συμμετοχή σας στο διαγωνισμό είναι:

Να κάνετε share στο facebook
και να μας αφήσετε σε σχόλιο εδώ ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα, γι’ αυτό το καλοκαίρι.
Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 31 Μαϊου στις 23:00.

Καλή επιτυχία σ’ όλους!

Update: Η κλήρωση μόλις έγινε και τα ονόματα των 3 τυχερών είναι τα παρακάτω. Πολλά ευχαριστώ για τη μεγάλη συμμετοχή σ’ όλες/όλους σας και συγχαρητήρια στις αναγνώστριες – νικήτριες των 3 σετ από 3 πολύχρωμα βραχιολάκια : Elenh Karaiskou, Ολυμπία Κοντούλη και Maria Tsagli.

Για την παραλαβή των δώρων σας παρακαλούμε όπως έρθετε σε επικοινωνία με τον κο Παναγιώτη Κουμιάν, μέσω του e-shop roloi-kosmimata.gr, που είναι χορηγός σ’ αυτό το διαγωνισμό του Womland..

152 comments

Leave a comment