5ήμερη εκδρομή στο Παρίσι με 365€ το Πάσχα

Louvre MuseumΤο ταξιδιωτικό γραφείο Hobbytravel διοργανώνει μια όμορφη εκδρομή για το Πάσχα στο ερωτικό και απόλυτα εορταστικό Παρίσι. Συγκεκριμένα, πρόκειται για 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Novotel Bercy, με πρωινό.

Θα υπάρχει υπεύθυνος που θα καθοδηγεί την εκδρομή, ώστε να δείτε όλα τα θεάματα που αξίζουν σ’ αυτή τη μαγευτική πόλη: Λούβρο, Πύργος του Άιφελ, Αψίδα του Θριάμβου, Eurodisney. Οι εισόδοι σ’ αυτά δεν συμπεριλαμβάνονται, αλλά εξασφαλίζεται από το Hobby travel η είδοδος άνευ σειράς και ταλαιπωρίας. Για όσους το επιλέξουν παρέχεται δώρο η επίσκεψη στο πάρκο του Αστερίξ.

Κόστος κατ’ άτομο: 365 ευρώ το άτομο
Αναχώρηση: 12/4 στις 14:30
Επιστροφή: 16/4 στις 17:30

Σας προτείνουμε, μέχρι να επισκεφθείτε την πόλη του Φωτός, να κάνετε μια πανοραμική ξενάγηση στη πόλη του Παρισιού
εδώ

.

Updated:

Προσοχή! «Να μη συναλλάσσονται οι καταναλωτές καθ’ οιονδήποτε τρόπο, με το ταξιδιωτικό γραφείο με διακριτικό τίτλο: “HOBBY TRAVEL” και “HOBBY ALTERNATIVE TRAVEL” και έδρα λειτουργίας στη Θεσσαλονίκη (οδός: Βασ. Όλγας 136) ούτως ώστε να αποφύγουν ανεπιθύμητες οικονομικές και ψυχολογικές συνέπειες της συναλλαγής» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Συνήγορος του Καταναλωτή. Ο Συνήγορος έχει γίνει αποδέκτης μεγάλου αριθμού καταγγελιών από καταναλωτές σε βάρος του συγκεκριμένου ταξιδιωτικού γραφείου. Το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας τουταξιδιωτικού γραφείου «HOBBY TRAVEL» έχει ανακληθεί από τις 7 Μαρτίου 2012, με απόφαση της αρμόδιας υπηρεσίας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s