Γυναίκα Κριός με άντρα Κριό

 gynaika krios vs andras kriosΟ έρωτας μεταξύ τους έχει τα χαρακτηριστικά ενός διεκδικητικού δυναμισμού και διακατέχεται από μανιασμένο πάθος. Μάλιστα, το αν δύο Κριοί πρόκειται να δουν ερωτικά ο ένας τον άλλο, θα φανεί από τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας τους.

Τις πολλές φορές ο έρωτας τους είναι κεραυνοβόλος και η δε εξέλιξή του τόσο ραγδαία που μπορεί να συμπαρασύρει και τους δύο σε μια περιπέτεια χωρίς όρια… Με δεδομένο μάλιστα πως η γυναίκα Κριός μόνο ένα απλό θήραμα δεν μπορεί να είναι, αφού θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να προκαλέσει τον κυνηγό της, να τραβήξει την προσοχή του, είναι ευνόητο πως εκείνος, αν και θα αργήσει να εξαπολύσει μια νικηφόρα επίθεση, όταν αυτό συμβεί, ο έρωτάς τους θα πάρει το δρόμο του, ξεπερνώντας κάθε είδους εμπόδια.

aries sexΔύο πράγματα μόνο πρέπει να έχουν κατά νου, αν θέλουν να διαρκέσει η σχέση αυτή: την ανοχή και την πλήρη ειλικρίνεια. Το να είναι συγκαταβατικοί μεταξύ τους, δεν αρκεί, αφού στην περίπτωση που αρχίσει να πλανάται στον αέρα, έστω και μια υποψία για προδοσία, εκείνος που θα είναι το θύμα, θα έχει σαν πρώτη αντίδραση την αντεκδίκηση… και τότε έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση.

Το ότι και δύο ως Κριοί έχετε κυβερνήτη τον Άρη, που είναι ο πλανήτης του πάθους και του έντονου ταπεραμέντου, που συνεπάγεται μια καταπληκτική ερωτική χημεία μεταξύ σας, δεν σημαίνει πως δεν θα έπρεπε να μετριάσετε την επιθετικότητά σας και τις αντιπαραθέσεις  σας, ώστε να κάνετε πιο εύκολη την κοινή σας ζωή. Βέβαια, ο ύπουλος εχθρός, που πιθανότατα μπορεί να διαλύσει αυτή την θυελλώδη σχέση, δεν είναι οι φωνές, τα νεύρα και οι περιβόητοι καυγάδες που αρκετές φορές θα έχετε κατά τη διάρκεια της συνύπαρξής σας (γιατί λίγο αργότερα, το μανιασμένο καβγαδάκι τους θα εξελιχθεί σε παθιασμένο σεξ), αλλά η έντονη εγωπάθεια και ζήλια σε περίπτωση απιστίας.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s