Θαυμάστε τις σέξι μπούκλες των stars που είναι hot το 2012

charlize-theronΚαι την Άνοιξη 2012, όπως και το Χειμώνα 2012 η μόδα στα μαλλιά επιτάσσει τις μπούκλες και τα ανάλαφρα κυμματιστά μαλλιά. Άλλωστε, τα κύμματα στα μαλλιά και οι μπούκλες πάντα ήταν και την προηγούμενη σεζό στη μόδα και φυσικά ήταν πάντα plus ενδείξεις για τη σεξουαλικότητα μιας γυναίκας!

Στο ακόλουθο βίντεο που το Womland ετοίμασε για σας, θα δείτε μερικές από αρκετές celebrities, όπως η Sarah Jessica Parker, η Rihanna και η Naomi Campbell, που είναι ως διάσημες γυναίκες σηματοδοτούν τις νέες τάσεις της μόδας και γίνονται όλες οι υπόλοιπες κυρίες απλά αντιγράφουν το look τους.

 

Δεν έχετε παρά να τις θαυμάσετε και να εμπνευστείτε για τα επόμενά σας χτενίσματα, είτε τα μαλλιά σας είναι πολύ μακριά, είτε όχι και τόσο. Πάρτε ιδέες πως να κάνετε τα μαλλιά σας κυμματιστά και ανάλαφρα, όπως οι σταρ του Hollywood, πριν κάνετε την πρώτη σας επίσκεψη στον κομμωτή σας για τις δοκιμές. Και μην ξεχνάτε, πως η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου που θα θέλατε να κάνετε μια σέξι & θηλυκή βραδινή εμφάνιση με το new look στα μαλλιά σας, πλησιάζει!

rihanna2-curly-hair

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s