Αγαπητός

ipad2b Αγαπητός τον έμαθε να τρώει τούρτες.

agapitosΑπό το 1944, όταν ο Αγαπητός Βαλογιώργος άνοιξε το πρώτο κατάστημα, η επιχείρηση ασχολείται με τις πιο σύγχρονες επιταγές της ζαχαροπλαστικής. Σήμερα  υπάρχουν 11 καταστήματασε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Χαλκιδική και Κύπρο.

 

Τούρτες από σοκολάτα και οτιδήποτε άλλο σοκολατένιο βάλει το μυαλό σας. Η πορεία σας στο κατάστημα του Αγαπητού είναι σαφής και προδιαγεγραμμένη. Πρώτα κολλάτε στη βιτρίνα, καθότι η ηδονή αρχίζει από τα μάτια… Στη συνέχεια δρασκελίζετε το κατώφλι και βρίσκετε μπροστά σ’ ένα μεγάλο δίλημμα. Μους βατόμουρα, Αφρικάνα (τούρτα φτιαγμένη με καρύδια και σοκολάτα), Μαρκησία (μια πολύ ερωτική σοκολατίνα), Ευφροσύνη ή ροδίνια;

Τώρα πια οι τούρτες του δεν είναι μόνο νόστιμες, αλλά και με εντυπωσιακά εμφάνταστη όψη. Για του λόγου το αληθές δείτε την 3D τούρτα iPad2 που απεικονίζετε στη παραπάνω φωτογραφία. Πρόκειται για μια τούρτα από πάστα ζάχαρης σε πραγματικές διαστάσεις.

Σας προτείνουμε να μην πέσετε με τα μούτρα. Προσπαθήστε να μην ξεπεράσετε τις δύο γεύσεις. Άλλωστε και αύριο μέρα είναι!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s