ΕΚΠΛΗΞΗ 3! – Εικαστική, φιλανθρωπική εκδήλωση

artaz1Στην εικαστική – φιλανθρωπική εκδήλωση “ΕΚΠΛΗΞΗ 3” οι καλλιτέχνες βρίσκονται για μία ακόμη χρονιά δίπλα στους άστεγους της Αθήνας.

<img style="float: right; margin-top: 4px; margin-right: 4px; margin-bottom: 4px; margin-left: 9px;" title="ΕΚΠΛΗΞΗ 3! – Εικαστική, φιλανθρωπική εκδήλωση" alt="artaz" height="448" width="332" src=" http://womland.com/wp-content/uploads/2011/10/94.jpg " του artAZ επιστρέφει για τρίτη φορά – έχοντας ήδη πίσω της δύο θριαμβευτικές διοργανώσεις (Φεβρουάριος 2009 & Φεβρουάριος 2010) – και όντας πιο επίκαιρη από ποτέ και με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση προσφοράς.   

Έτσι και φέτος, η εικαστική πλατφόρμα artAZ κάλεσε 300 καλλιτέχνες να δημιουργήσουν, ειδικά για την ΕΚΠΛΗΞΗ, από ένα έργο τέχνης. Τα έργα έχουν ενιαία διάσταση και θα προσφέρονται σε ενιαία συμβολική τιμή (είναι υπογεγραμμένα στην πίσω πλευρά τους). Συγκεκριμένα, το concept της έκθεσης είναι πως η ταυτότητα του δημιουργού διατηρείται μυστική και αποκαλύπτεται ΜΟΝΟ μετά την αγορά του έργου. Με άλλα λόγια, μία ΕΚΠΛΗΞΗ περιμένει τους επισκέπτες! Φυσικά, οι καλλιτέχνες θα προσφέρουν αφιλοκερδώς τα έργα τους και θα καλύπτουν όλη τη γκάμα της καλλιτεχνικής έκφρασης. Πρόκειται για ένα πολυσυλλεκτικό μείγμα καλλιτεχνών –  από διεθνώς καταξιωμένους δημιουργούς, μέχρι φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών – που συγκεντρώνεται με πρόθεση να εκπλήξει το κοινό και να το παρασύρει ώστε να συμμετάσχει ενεργά στον κοινωφελή σκοπό της εκδήλωσης.

Η έκθεση των έργων ξεκινάει… on line στο artAZ και σε καθημερινή βάση θα ανεβαίνουν εικόνες από νέα έργα. Το ετήσιο ραντεβού θα κορυφωθεί και πάλι στις εγκαταστάσεις της “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων, στην Αίθουσα “Νίκος Γκάτσος”, όπου θα παρουσιαστούν τα έργα ζωντανά στο κοινό και θα πραγματοποιηθεί η πώληση τους. 

artaz2
Τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων θα διατεθούν και φέτος στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) για την υποστήριξη του έργου του.
Online στο artAZ (www.artaz.gr), μέχρι τις 17 Νοεμβρίου & στην “Τεχνόπολις” Δήμου Αθηναίων 18 – 19 Νοεμβρίου 2011 (Πώληση έργων: Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011, 12:00 – μέχρι εξάντλησης των έργων στο “Τεχνόπολις” στο Γκάζι).

.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s