Ο Άρης στον Λέοντα και πως επηρεάζει τα 12 ζώδια

aris ston leontaΟ πλανήτης Άρης βρίσκεται από τις 19/9/2011 στο ζώδιο Λέοντα και μας προσφέρει ιδιαίτερη δημιουργικότητα, πάθος και θέληση για περισσότερη δράση και ένταση.

Θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 11/11/2011, δημιουργώντας έντονη διάθεση για ρίσκο, δίχως λογική σκέψη, εφήμερες σχέσεις, ανάφλεξη των παθών μας και εφήμερες συνεργασίες. 

Για το λόγο αυτό σας προτείνουμε να διαβάσετε τα παρακάτω, αφού ταυτόχρονα εξερευνήσετε το που έχετε τον Ωροσκόπο σας – διαβάζοντας εκτός από το ζώδιο που βρίσκεται ο Ήλιος σας και το ζώδιο που είναι ο Ωροσκόπος, γιατί σας επηρεάζει και αυτό αντίστοιχα – ώστε να διαπιστώσετε ποιος τομέας θα επηρεαστεί περισσότερο στη ζωή σας…

Κριός (ή έχετε Ωροσκόπο στον Κριό) : O Άρης διέρχεται του Ένατου Οίκου σας, των Ταξιδιών και σας υποδεικνύει πως ίσως χρειάζεστε ένα ταξίδι ή τουλάχιστον να χαλαρώσετε, να βρείτε ένα νέο χόμπυ, να διαβάσετε ένα βιβλίο ή να εκφραστείτε διαφορετικά και πιο “εξωτικά”… Μια νέα ερωτική σχέση έρχεται στη ζωή σας, με ανέλπιστη χημεία, από το πουθενά και το πιο θα είναι πιθανό να χτυπήσει την πόρτα σας, απροσδόκητα.

Ταύρος (ή αν έχετε Ωροσκόπο στον Ταύρο) : Ο Άρης διέρχεται του Δέκατου Οίκου σας, που είναι της Καριέρας και σας “προτείνει” να θέσετε τον εαυτό σας στο επίκεντρο της καριέρας σας και να δείξετε στους άλλους από τι υλικό είστε φτιαγμένοι. Δεν θα περάσετε απαρατήρητοι σε κανένα και όλοι θα σας αποδεχτούν τη δημόσια παρουσία σας, που θα είναι γεμάτη χάρη και λάμψη.

Δίδυμοι (ή αν έχετε Ωροσκόπο στους Διδύμους) : Ο Άρης διέρχεται του Ενδέκατου Οίκου σας, των Συναναστροφών και Συμμάχων σας κι αυτό θα σας κάνει ένα σόουμαν στον περίγυρό σας.  Οι ισχυρές συμμαχίες και οι δυνατές ερωτικές σχέσεις θα είναι αναπόφευκτες και θα σας ωθήσουν  στην προσέλκυση νέων ισχυρών συμμάχων και εραστών, που θα σας βοηθήσουν να κάνετε ένα βήμα μπροστά, πλησιάζοντας ένα μεγάλο στόχο που από καιρό είχατε στο νου σας. 

Καρκίνος (ή αν έχετε τον Ωροσκόπο στον Καρκίνο) : Ο Άρης διέρχεται του Δωδέκατου Οίκου σας, του Μυστηρίου και σας προσφέρει μια “βαθιά ματιά” εκ των έσω, προσφέροντάς σας ένα ρομαντικό σκούντηγμα… ή όπως λέγεται στη γλώσσα του fb, κάνοντας σας “poke”. Κατ’ αυτόν τον τρόπο θα ανακαλύψετε το πάθος, χωρίς να αυτό να αποκλείει και μια πνευματική σύνδεση και ο παρτενέρ σας θα προσέξει ιδιαίτερα την ήσυχη, αλλά “απαιτητική” παρουσία σας.

Λέων (ή αν έχετε τον Ωροσκόπο στον Λέοντα) : Ο Άρης διέρχεται του Πρώτου Οίκου σας, αυτόν της Προσωπικότητας και έρχεται η ώρα να εκφράσετε όλο το πάθος που τόσο καιρό έχετε αποθηκεύσει μέσα σας. Κατά κάποιον τρόπο, θα εκσυγχρονιστείτε και θα εμφανίσετε την παιχνιδιάρικη προσωπικότητά σας, που με τη σειρά της θα ενεργοποιήσει τη σεξουαλική σας ζωή.

Παρθένος (ή αν έχετε τον Ωροσκόπο στην Παρθένο) : O Άρης διέρχεται του Δεύτερου Οίκου σας, των Αξιών – Υλικών αγαθών και των Εισοδημάτων από την εργασία σας και αυτό σας ωθεί να βάλετε τα δυνατά σας ώστε να πάτε μπροστά, οικονομικά, αλλά και ερωτικά. Επενδύετε περισσότερο στην εμφάνισή σας και περιβάλλεστε από πράγματα, άτομα και ιδέες που σας ιντριγκάρουν και θα σας αναζωογονήσουν.

Ζυγός (ή αν έχετε τον Ωροσκόπο στο Ζυγό) : O Άρης διέρχεται του Τρίτου Οίκου σας, της Επικοινωνίας και σας προκαλεί να συναντηθείτε – αλλά και να υποδεχτείτε – όσο περισσότερα άτομα γίνεται. Το δε λεκτικό σας θάρρος και η ευφυής σας αντίληψη, θα σας προσφέρει την ικανότητα να χρησιμοποιήσετε μια πιο δελεαστική γλώσσα…ερωτικά.

Σκορπιός (ή αν έχετε τον Ωροσκόπο στον Σκορπιό) : O Άρης διέρχεται του Τέταρτου Οίκου σας, του Σπιτιού και μέσα από μια πιο τρυφερή και αγαπησιάρικη διάθεση που θα έχετε – ειδικά στην κρεβατοκάμαρα – σας προσκαλεί περισσότερο έρωτα και περιπέτεια στη ζωή σας. Όσο πιο σέξι αισθάνεστε μέσα σας, τόσο περισσότερο θα προσελκύετε τις εμπειρίες που εδώ και καιρό λαχταρούσατε… 

Τοξότης (ή αν έχετε τον Ωροσκόπο στον Τοξότη) : O πλανήτης Άρης διέρχεται του Πέμπτου Οίκου σας, αυτόν της Δημιουργικότητας και σεις είστε έτοιμοι να απελευθερώσετε τις σεξουαλικές ορμές σας. Διασκεδάζοντας και παίρνοντας τα ανάλογα ρίσκα θα αναβιώσετε κάθε είδους προοπτικές και θα ξεφύγετε από την ρουτίνα, πετυχαίνοντας να ικανοποιήσετε την επεκτατική  σας διάθεση… ως ένας νέος Δον Κιχώτης. 

Αιγόκερως (ή αν έχετε τον Ωροσκόπο στον Αιγόκερω) : Ο Άρης διέρχεται του Έκτου Οίκου σας, της Φροντίδας και έχει να κάνει με τη διάθεσή σας να υπηρετήσετε την κοινωνία. Λαχταράτε για αυτοβελτίωση, ανάληψη ενός project και θέλετε να αποδείξετε στους άλλους τι μπορείτε να καταφέρετε, έχοντας όλη τη διάθεση, αλλά και τα εφόδια γι’ αυτό. Η δυναμική ώθηση του Άρη, σας προτρέπει να κυνηγήσετε τα ιδανικά & τα όνειρά σας, αλλά και να κάνετε πράγματα που φανταστήκατε για τον εαυτό σας. Η τύχη στην αγάπη προέρχεται από το πάθος σας, που ξεχυλίζει και σας οδηγεί στην αναζήτηση του διαφορετικού, που θα σας βγάλει από την καθημερινή ρουτίνα. 

Υδροχόος (ή αν έχετε τον Ωροσκόπο στον Υδροχόο) : Ο Άρης διέρχεται του Έβδομου Οίκου σας, του Γάμου, που αντιπροσωπεύει τα πιο σημαντικά άτομα της ζωής μας, τα οποία τραβάμε προς το μέρος μας. Το πάθος σας αναφλέγεται και έχετε το νου σας στα φλογερά εκείνα άτομα, που ίσως προσπαθήσουν να σας “διδάξουν” την παιχνιδιάρικη – ίσως μέσα από μιας μικρής διάρκειας σχέση – την τέχνη του έρωτα.

Ιχθείς (ή αν έχετε τον Ωροσκόπο στους Ιχθείς) : Ο Άρης είναι διέρχονται Όγδοο Oίκο σας, του Sex και Μετασχηματισμού. Η επιρροή αυτή θα μετατρέψει τον τρόπο που αισθάνεστε για το σεξ και τους ρόλους στις σχέσεις σας και η περίοδος αυτή θα αφυπνίσει τα συναισθήματα που μπορεί στο παρελθόν να είχατε αφήσει εγκλωβισμένα σ’ ένα κουτάκι ερμητικά κλεισμένο… καταπιέζοντας το βαθύτερο εγώ σας.


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s