Σπίτι – Σκουπιδοτενεκές

spiti_skoupidotenekes

Δείτε μια ενδιαφέρουσα ιδέα μετατροπής ενός σκουπιδοτενεκέ…σε σπίτι,

με τη “συμπίεση” – συγκέντρωση όλων των απαραίτητων πραγμάτων για ένα κατάλυμα. Αυτό το κατάφερε ένα Καλιφορνέζος καλλιτέχνης, ονόματι Gregory Lincoln Kloehn βάζοντας ότι περισσότερο μπορούσε σ’ ένα σκουπιδοτενεκές! Ναι, αν και απίστευτο, η αλήθεια είναι κατ’ αυτόν τον τρόπο ο καλλιτέχνης κατάφερε να δημιουργήσει σ’ένα τόσο μικρό χώρο: κουζίνα, κρεβάτι, καθιστικό, τουαλέτα με δυνατότητα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και νερού (αποθηκεύοντας 23 λίτρα νερού), όπως και χημικής τουαλέτας, όλα αυτά δηλαδή που χρειάζεται για τις βασικές του ανάγκες ένας άνθρωπος. 

Δείτε τον ίδιο τον κατασκευαστή που περιγράφει το δημιούργημά του στο βίντεο με τον τίτλο “Luxury Living… with a twist!”.

Ο Gregory, όπως είπε, ήθελε να δοκιμάσει, κατά πόσο θα κατάφερνε να βάλει τα πάντα σε μια γκαρσονιέρα-κονσερβοκούτι με όσο το δυνατό πιο αποτελεσματικό τρόπο, έτσι ώστε κάποιος να επιθυμούσε ίσως να ζήσει σ’ αυτή, ονομάζοντάς τη σπίτι του.
Μάλλον επέλεξε την κατάλληλη εποχή, γιατί σε λίγο καιρό, λίγοι θα μπορούν να έχουν στην κατοχή τους ένα κανονικό σπίτι και να αντέχουν τη συντήρηση και τα βάρη που συνεπάγεται η διατήρησή του…
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s