Μασάζ, Μάλαξη, Χάδι, Άγγιγμα

Το μασάζ είναι θεραπευτική πρακτική, με καλά αποτελέσματα στους πόνους, αλλά και σημαντική ανακούφιση στα πιασίματα.

Το άγγιγμα και το χάδι θα πρέπει να εντάσσονται στην καθημερινή ζωή του ανθρώπου, αφού προσφέρει χαλάρωση, ηρεμία και μακροπρόθεσμα απαλλαγή από  τον  πόνο.

Το  μασάζ  είναι  τεχνική  που  βοηθάει  στην  προσωρινή  ανακούφιση από τον πόνο και  μετά από επανειλημμένες συνεδρίες στην απαλλαγή του, εφόσον δεν υπάρχει  μόνιμη  βλάβη. Οι ανατολικές φιλοσοφίες, όπως η Ινδική και η Κινέζικη, χρησιμοποιούν ειδικές τεχνικές μασάζ. Πιστεύουν ότι τα ψυχικά προβλήματα δημιουργούν πόνους στην πλάτη και στον  αυχένα, τα  οποία, αν δεν διορθωθούν, μετατρέπονται σε σωματικούς πόνους, κυρίως στον αυχένα, στην πλάτη, στη μέση. Οι ψυχοσωματικοί  πόνοι, λοιπόν,  φεύγουν  με  μαγικό  τρόπο, μετά από εξειδικευμένα  μασάζ, από έμπειρο θεραπευτή. Ευτυχώς, τις ανατολικές αυτές φιλοσοφίες τις τελευταίες δεκαετίες έχει παραδεχθεί και η Δυτική Ιατρική, έτσι ώστε πολλοί γιατροί, ιδιαίτερα ψυχοθεραπευτές, συνιστούν σε  πολλές  ψυχικές παθήσεις, την σωματική  επαφή, όπως το  μασάζ, σαν μέρος της  θεραπείας.

Εμείς  οι  αισθητικοί  και  φυσικοθεραπευτές  του FIGURA,  θεωρούμε  το  μασάζ  σημαντικό  εργαλείο  για  την  δουλειά  μας. Διορθώνοντας μια κυτταρίτιδα, ή  κάνοντας  μια  περιποίηση  στο  πρόσωπο (όλες οι περιποιήσεις στο πρόσωπο περιλαμβάνουν  μασάζ), αυτό  που μας εντυπωσιάζει  δεν είναι μόνο το αισθητικό  αποτέλεσμα, αλλά κυρίως η αίσθηση των ατόμων που δέχονται το μασάζ. Όλοι, χωρίς καμία εξαίρεση αισθάνονται ηρεμία χαλάρωση, ανακούφιση  από  το  stress.

 

Ειδική Προσφορά για το Womland.com με αγάπη και φροντίδα από το Figura:

Εκτιμώντας  την  επίδραση  ενός  ειδικού  μασάζ,  στο  ανθρώπινο  σώμα και σεβόμενοι τις ανάγκες του, προσφέρουμε ένα μασάζ πλάτης, με επικέντρωση στα σημεία πόνου, στην οικονομική  τιμή των 15 ευρώ.  

H φυσικοθεραπεύτρια του FIGURA περιμένει εσάς που είστε μέλη και αναγνώστες του site μας, για να σας προσφέρει ένα ενεργειακό μασάζ στην ιδιαίτερη αυτή τιμή – προσφορά των 15 €.
Το ραντεβού για την ευεξία είναι στην οδό Ηρώς Κωνσταντοπούλου 17 στην Ηλιούπολη. Για πληροφορίες, καλέστε στο τηλέφωνο επικοινωνίας 210 9914115, αναφέροντας για την ειδική προσφορά για το Womland.

 

Λένα ΤσικούρηΑισθητικός / Ιδιοκτήτρια Κέντρου Αισθητικής Figura
Advertisements

One thought on “Μασάζ, Μάλαξη, Χάδι, Άγγιγμα

  1. καλησπερα σου…. επειδη περιμενω τον αντρα μου απο την αμερικη και δνε ειμαι και πολυ σιγουρη για την ημερομηνια…γινεται να αφησουμε ανοικτο …για το ποτε θα μου ρθει για να τον παρωνα ερθουμε να μας κανεις ενα καλο μαζαζ…που το εχουμε πολυ ανακγη ?? απαντηστε μου….ΕΥΧΡΙΣΤΩ!!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s