Εγγλέζοι στο ραντεβού με την αγάπη…και τα μάτια σας!

“Η ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΣΥ…ΤΗ ΣΤΗΝΕΙΣ ΜΟΝΙΜΑ!!! ΓΙΑΤΙ;;;” 

“Δεν μπορώ να καταλάβω! Ελκυστική είμαι… Έξυπνη είμαι… Ευαίσθητη είμαι… Πετυχημένη είμαι…

Γιατί δηλαδή, να μην μπορώ να βρώ κάποιον να μ’ αγαπήσει;” 

Αναρωτιέμαι… Πόσες από σας κορίτσια…και πόσες φορές, χτυπηθήκατε ρωτώντας συνεχώς τον εαυτό σας αυτή τη συγκεκριμένη ερώτηση;; Άραγε, τι το ακατόρθωτο συμβαίνει που δεν κάνετε τους άλλους να σας ερωτευτούν; Μήπως, γιατί η αγάπη σας κλείνει ραντεβού – και εσείς μαζί και εγώ… ναι φυσικά και εγώ – την στήνετε;; Μήπως;; Μήπως ψάχνετε την αγάπη σε λάθος μέρη και σε λάθος ώρα;; Χμμμμ… Μήπως είναι θέμα λανθασμένου timing… ε;

Έρευνες δείχνουν πως 1 στους 5 άνδρες είναι μόνοι και αναζητούν το άλλο τους μισό! Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν εκατομμύρια άνδρες 25 ετών και άνω… που είναι ανύπαντροι, διαζευγμένοι χήροι…κλπ και ο αριθμός τείνει να αυξηθεί.

Και φυσικά, θα με ρωτήσετε και πάλι… “Ωραία!! Αν υπάρχουν τόσοι πολλοί Υποψήφιοι σύντροφοι που κυκλοφορούν, που στα κομμάτια θα τους πετύχουμε επιτέλους;; Μμμμμμ, εδώ σε θέλω.. εμ;”  

Απαντώ λοιπόν: ΠΑΝΤΟΥ!!!!  Με μια μικρή σημαντική λεπτομέρεια μόνο… να είστε εκεί έτοιμες… πανέτοιμες να τους υποδεχθείτε… Εννοώντας βέβαια, μην χάσετε το ραντεβού. 

Και πως…;;  Οι περισσότεροι άνθρωποι νομίζουν πως ψάχνουν τον έρωτα σε λάθος άτομα και σε λάθος μέρη… Όμως, το πρόβλημα δεν είναι αυτό… Όχι, βέβαια. Το Θέμα είναι ένα!! ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟΥΣ!!!… 

Στον έρωτα και στην αγάπη δεν υπάρχει 2η ευκαιρία… Η πρώτη εντύπωση και τι μας λέει το ένστικτό μας είναι το ήμιση του παντός… Όμως, πόσοι απ’ εμάς έχουν πραγματική συναίσθηση της καρδιάς τους…; Πόσοι λειτουργούν με το συναίσθημα; Μεταξύ μας, συνήθως οι περισσότεροι λειτουργούμε με το μυαλό μας… Κάνουμε αυτό το μέγα σφάλμα! Η καρδιά – και εννοώ το ένστικτο μας – δεν μας διαψεύδει ποτέ!

…Γιατί εκείνη μας δίνει την αλήθεια…Το μυαλό μας είναι παραπλανητικό, γιατί κρύβεται πίσω από παγιωμένες πεποιθήσεις, από ταμπού, από τα πρέπει τις αντιλήψεις της κοινωνίας… των Άλλων! Έτσι λοιπόν, γίνεται και αυτό ευθύνεται που χάνουμε το ραντεβού… Κυρίως δε, αν σας κυριεύουν… ανασφάλειες, φόβοι και “σας έχουν μάθει” να αγαπάτε λίγο τον εαυτό σας και να νοιάζεστε πιο πολύ για το καλό των άλλων!! Τότε, είναι αδιανόητο για σας να αγαπηθείτε… Γιατί, ακόμα και αν ο άλλος έχει έρθει έτοιμος να σας αγαπήσει… εσείς θα αναρωτιέστε… “Μα είμαι εγώ για αυτό τώρα; …Μπορώ να αλλάξω τη ζωή μου, να χάσω την ησυχία μου;” Και τότε, το “βέλος” του Έρωτα, αστοχεί και πάει παρακάτω, όπου θα είναι πιο έτοιμοι κάποιοι άλλοι…

Το μεγαλύτερο μυστικό λοιπόν είναι: “ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ… ΩΣ ΕΑΥΤΟΝ”. Και φυσικά, δεν εννοώ… να πάτε στο άλλο άκρο του άρρωστου… στο παθολογικό “Εγώ”…Όχι, όχι…

Φυσικά, το να το πετύχετε χρειάζεται το χρόνο του, μια εσωτερική ωρίμανση και πολύ δουλειά με τον Εαυτό μας. Μα είναι το Μεγάλο Μυστικό και φυσικά η πιο …Πετυχημένη Συνταγή… Στα πάντα!!!

Έχετε παρατηρήσει γυναίκες που είναι σχετικώς απαρατήρητες, μα έχουν κατακτήσει την Καρδιά και το Μυαλό των πιο αξιόλογων ανδρών; Εμ, γιατί λέτε;; Γιατί;; Ε;; Tι παραπάνω δηλαδή, λέτε να έχουν αυτές; ΑΠΛΟ!… ΑΓΑΠΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ!!! 

Το μεγαλύτερο μυστικό, που διώχνει όλα τα κακώς κείμενα της ζωής σας… και τα προσφέρει χαλαρά όλα στα πόδια σας…Και φυσικά, επιτρέψτε τους να σας διεκδικήσουν… Βρε παιδί μου, μην τα δίνουμε όλα στο πιάτο!! Όσο και αν δεν θέλουμε να το πιστέψουμε στην εποχή μας… οι άνδρες -εις βάθος χρόνων- θέλουν να είναι κυνηγοί, να νιώθουν πως μας διεκδικούν πως είναι…αυτοί που μας προστατεύουν… Το χειρότερό τους…να νιώθουν ΑΧΡΗΣΤΟΙ…και το καλύτερό τους να νιώθουν πως μας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ!

Θα μου πείτε…. “Ok, αλλά πως θα γίνω αλλιώς;” 

Μα, αν είσαι έξυπνη γυναίκα διοχετεύεις την Δυναμική φύση στην δουλειά και στην καθημερινότητα και όχι στην συντροφικότητα… Αφήστε τους να νιώσουν οι Ήρωές σας και εσείς τα απροστάτευτα όντα! Α Π Ο Δ Ι Δ Ε Ι !!! 

Κοινώς…παίξτε το… Γίνετε τα απροστάτευτα κοριτσάκια… Να νιώσουν Δυνατοί και Άξιοι… Και, ίσως, τότε να καταφέρετε να φτάσετε στο ραντεβού έγκαιρα! …και να μην την στήσετε την αγάπη για άλλη μια φορά…

Ποιος το ξέρει;; Απλά δοκιμάστε το! Ακόμη και αν δεν το έχετε συνειδητοποιήσει, στην πραγματικότητα η αγάπη έρχεται, όταν είσαι έτοιμηΕκεί που εσύ της έχεις κλείσει ραντεβού και ψιτ ψιτ, μην την στήσεις…!! Γιατί θα φύγει… και μετά… Χχμμμ! 

Κλείνοντας, θα σας πω και ένα μυστικό:
Όταν δεν ξέρεις να είσαι εντός χρόνου, τότε…Ψιτ… Πέταξε το πουλάκι και μετά……. Μετά μην πείτε πως έφταιγε η αγάπη… Γι’ αυτό το ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ… Και σας μιλά η Μiss “Καθυστέρηση”… στο ραντεβού αυτό και στ’ άλλα γενικότερα…μέχρι σήμερα. Αλλά ξέρω πως… Όταν θα ‘ναι η ώρα του ΒΙG DATE ΘΑ ‘ΜΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ… ΕΣΕΙΣ;;;
 
Πωλίνα Χατζηπλή
.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s