CoffeeBerry Natureceuticals για κάλυψη & αντιγήρανση

mineralsΤο CoffeeBerry Perfecting Minerals είναι ένα μοναδικό προϊόν που προσφέρει ταυτόχρονα κάλυψη & αντιγήρανση.

Είναι 100%  φυσικό προϊόν με ορυκτά συστατικά (minerals) που έχουν ισχυρή αντιγηραντική δράση, περιέχει αντιοξειδωτικά για την προστασία από τις ελεύθερες ρίζες και προσφέρει αντηλιακή προστασία (UV Protection: SPF 25, UVA 10, PA+++) και εκπληκτική κάλυψη αφήνοντας το δέρμα να αναπνέει.

Μοιάζει με πούδρα, αλλά δεν είναι… Είναι 3 προϊόντα σε 1. Make up, αντιγηραντικό και αντηλιακό.

Skin_tonesΟι μοναδικές ιδιότητες των minerals (μετάλλων) μαζί με την κάλυψη που προσφέρουν το καθιστά ιδανικό για όλα τα δέρματα και ειδικά για δέρματα με ακμή, ερυθρότητα, ευρυαγγείες, υπερμελαχρώσεις, ουλές και ρυτίδες. Τα minerals τελειοποιούν άμεσα την εμφάνιση του δέρματος. Κλινικές μελέτες αποδεικνύουν μείωση της ερυθρότητας και της ξηρότητας και βελτίωση της υφής του δέρματος σε δύο μόνο εβδομάδες.

Το CoffeeBerry Natureceuticals – 100% Natural Perfecting Minerals της Priori Skincare είναι ιδανικό λόγω της φυσικότητας τους για να καλύψει και να ελαττώσει την ερυθρότητα της επιδερμίδας, ειδικά μετά από ιατρικά peels ή θεραπείες laser, ενώ αφήνει μια μεταξένια, ελαφριά υφή που διαρκεί ώρες. Επίσης, η αλληλεπίδραση των μετάλλων του με το φως, προσφέρει άψογη κάλυψη λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

  • Δεν περιέχει συντηρητικά  (paraben),
  • Είναι κλινικά δοκιμασμένο, χωρίς πειράματα σε  ζώα
  • Δεν περιέχει ζωικά συστατικά
  • Είναι σε φιλική για το περιβάλλον συσκευασία
  • Δεν προκαλεί μαύρα στίγματα και ακμή

 

To CoffeeBerry® Perfecting Minerals είναι κατάλληλο και για άνδρες & για γυναίκες, μπορείτε να το προμηθευτείτε από το Studio Αισθητικής Only Beauty by Mikaelina Grana.

spltfce

Leave a comment