Καλοκαιρινές αγάπες για τους Ιχθείς

pisces

Εσείς οι Ιχθύες πηγαίνετε διακοπές για να μαυρίσετε το κορμί σας και όχι την καρδιά σας.Οπότε επιλέξτε ένα αραιοκατοικημένο νησί της Ελλάδας για να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε. Με την δική σας φαντασία άλλωστε, μπορείτε να ταξιδέψετε σε όποιο προορισμό θέλετε. Ιδανικό για εσάς θα ήταν ένα ταξίδι στη Σεϋχέλλες, όπου εκεί ξαπλωμένοι με μία αιώρα, περιτριγυρισμένοι από φοίνικες θα δοκιμάζετε όλα τα τοπικά κοκτέιλ. Οι παραλίες με άσπρη άμμο και πράσινα νερά είναι οι αγαπημένες σας, όπως άλλωστε και οι γνωριμίες με ηλιοκαμμένα κορμιά. Σαν ένας άλλος Αδάμ, απολαμβάνετε όλες τις ανέσεις και απολαύσεις που σας προσφέρονται, με την μόνη διαφορά ότι η επιλογή φυγής από τον παράδεισο αυτή την φορά είναι δική σας.

Πηγή: Astrokosmos.gr

Όταν ένα Ψαράκι θελήσει να πάει διακοπές, επιλέγει να αφήσει σ’ άλλους την όλη οργάνωση του ταξιδιού και προτιμά να πηγαίνει ακολουθεί, αφού οι Ιχθείς είναι ιδιαίτερα προσαρμοστικά άτομα. Φυσικά, είναι από εκείνα τα άτομα που βοηθούν τους άλλους και τους αφορά να περνούν καλά και οι άλλοι, αλλά στο θέμα της οργάνωσης μειονεκτούν. Από την άλλη, όσο οργάνωση και τάξη τους λείπει, τόση ονειροπόληση και φαντασία διαθέτουν. 
Ως ζώδιο του νερού, οι Ιχθείς λατρεύουν να ταξιδεύουν σε μέρη που υπάρχει θάλασσα και συνεπώς όλα τα νησιά είναι ιδανικά γι’ αυτά, όπως και οι κρουαζιέρες…από το πιο in νησί, μέχρι μια κρουαζιέρα στη Μεσόγειο που περνά και από ένα αγαπημένο τους προορισμό, την Πάτμο.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s