Καλοκαιρινές αγάπες για τον Λέοντα

LeonΛέοντες, η βασιλική καταγωγή του ζωδίου σας δεν σας αφήνει να επιλέξετε τίποτα λιγότερο από αεροπορικά εισιτήρια πρώτης θέσης για κάθε προορισμό.

Οι σουίτες σε πέντε αστέρων ξενοδοχεία και οι μετακινήσεις με υπερπολυτελή αυτοκίνητα είναι must για σας. Τα κοσμοπολίτικα μέρη είναι τα αγαπημένα σας, τόσο λόγω ιδεολογίας, όσο και σαν μία καλή ευκαιρία να κάνετε γνωριμίες με εξέχοντες προσωπικότητες και να διευρύνετε τον κύκλο σας.

Όσοι πάλι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ακολουθήσουν το πλάνο σας τους αφήνετε πίσω, χωρίς τύψεις, διότι η συντροφιά μίας εξοχότητας κοστίζει και μάλιστα ακριβά. Και μιας και ο ήλιος είναι το στοιχείο σας, πολλοί θα ποθήσουν το κορμί σας, αλλά σίγουρα μόνο ένας είναι ο εκλεκτός που θα το απολαμβάνει.

Πηγή: Astrokosmos.gr

Ένα νησί που σας γοητεύει είναι η Σκιάθος, αφού το οργιαστικό της πράσινο και το μεγαλοπρεπές της κάλλος, μπορεί να σας κάνει να γονατίσετε στην πράσινη ζούγκλα του και τις εκπληκτικές παραλίες του νησιού. Και φυσικά, δεν υστερεί σε τίποτα σε τουριστική υποδομή και ανέσεις, που εσείς θεωρείται απαραίτητες.
Πείτε μας εσείς οι Λέοντες, ποιο νησί και ποια παραλία προτιμάτε;


.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s