Το Ezel σπάει όλα τα ρεκόρ του Ant1 Web TV

ezel_web_tvΟ Ant1 Web TV έβγαλε δελτίο τύπου αναφέροντας το Ezel έσπασε το ρεκόρ των περισσότερων εμφανίσεων σε μια εβδομάδα.

Συγκεκριμένα ξεπέρασε τα 1.500.000 Video On Demand views σε μια μόνο εβδομάδα! Όπως είχε πει και ο κύριος Λάτσιος το Ezel είναι η πιο εθιστική φετινή τηλεοπτική σειρά.

Το Ezel που ήρθε ως μια νέα τουρκικη σειρά για να γεμίσει τα βραδινά μας αυτό το καλοκαίρι με δυνατές συγκινήσεις και πλέον, εξελίσσεται σε φαινόμενο όχι μόνο στην τηλεόραση, αλλά και στο Web TV, αφού εκτός από καθημερινή συνήθεια των τηλεθεατών, είναι παράλληλα και ο νέος εθισμός των χρηστών του Internet.

Με την πρώτη της online εμφάνιση, η σειρά έσπασε κιόλας όλα τα ρεκόρ. Με 450.000 videos on demand την περασμένη εβδομάδα (από 20/6 εώς 26/6), το ΕΖΕL εκτοξεύθηκε στην κορυφή του εβδομαδιαίου TOP 10 του ΑΝΤ1 Web TV. Και η περιπέτεια του EZEL μόλις άρχισε. Ο έρωτας, η προδοσία και η εκδίκηση συνεχίζονται και κορυφώνονται, καθημερινά στις 9 το βράδυ στον ΑΝΤ1 και αμέσως μετά στον ANT1 Web TV. Προσωπικά την παρακολουθώ στην τηλεόραση, αφού δεν έχω εθιστεί ακόμη τόσο πολύ, ώστε να βλέπω τα χαμένα επεισόδια από την Web TV του Αντέννα.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s