“…Με ταχύτητα καρδιάς”

tahitita_coverΜετά το “Tο αγαπημένο παιδί της Μοναξιάς”, ο ποιητής Φίλιππος Αγγελής, επέστρεψε με μια νέα συλλογή ποιημάτων, με τον τίτλο “…Μέ ταχύτητα καρδιᾶς“.

Μέσω αυτού του νέου βιβλίου του έρχεται να κραυγάσει τις φοβίες, τους πόθους, τις αγωνίες, τις ελπίδες, τους εφιάλτες, τις φαντασιώσεις του σύγχρονου ανθρώπου σε μια στυγνή πραγματικότητα, πλαισιωμένη από τον αδιάκριτο φακό του αστικού φωτογράφου, Μάριου Αντωνίου.

Η ποιητική αυτή συλλογή κυκλοφορεί ήδη από τις εκδόσεις Μπαρτζουλιάνος σ΄όλα τα βιβλιοπωλεία Αθηνών και επαρχίας, όπως επίσης μπορείτε να την προμηθευτείτε και μέσω του διαδικτύου.

 

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Φίλιππου Αγγελή:

Ο Φίλιππος Αγγελής γεννήθηκε στην Αθήνα στις 28 Ιουλίου του 1984. Σε ηλικία μόλις 12 ετών απέσπασε τον πρώτο του έπαινο σε διαγωνισμό Ποίησης. Έκτοτε έχει λάβει μέρος σε διάφορες λογοτεχνικές εκδηλώσεις και η σχέση του με το γράψιμο είναι σχέση ζωής. Επίσης, ασχολείται με την μουσική και γράφει στίχους. Η πρώτη του ποιητική συλλογή “Το αγαπημένο παιδί τη Μοναξιάς“, κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Πολύχρωμος Πλανήτης τον Ιούνιο του 2010.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s