Πράσινο κι αλλάΖΩ στο Athens Metro Mall

prasinoΑύριο και την Κυριακή αρκεί να πάτε στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall για να έχετε ένα διαφορετικό – Πράσινο weekend για σας και τα παιδιά σας.

Mε αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος το Athens Metro Mall διοργανώνει από την 1η έως τις 12 Ιουνίου μία σειρά διαδραστικών εκδηλώσεων με κεντρικό τίτλο “Πράσινο κι αλλάΖΩ”.

“Γίνε και εσύ Σύμμαχος για τον Πλανήτη”: Μια δράση που υλοποιείται aυτές τις μέρες σε συνεργασία με τον οργανισμό Fit On Earth. Σαν στόχο της έχει να ενημερώσει και ενεργοποιήσει τους κατοίκους της πόλης μας. Στο εμπορικό κέντρο θα βρείτε έξυπνες προτάσεις και λύσεις που εφαρμόζονται εύκολα στην καθημερινή ζωή, θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε μαζί τα παιδιά στο εργαστήρι της ανακύκλωσης και να κάνετε το test του οικολογικού αποτυπώματος.

Εργαστήρι παιδικής ανακύκλωσης RE-USE IT!: Στις 11/6 (12:00-17:00) & 12/6 (11:00-16:00), το Athens Metro Mall διοργανώνει το πρώτο εργαστήρι ανακύκλωσης για τους μικρούς του φίλους. Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να κατασκευάσουν κούκλες, ρομποτάκια, λουλούδια, μολυβοθήκες και μία σειρά από αντικείμενα από ανακυκλώσιμα υλικά όπως πλαστικά μπουκάλια, αλουμινένια κουτιά αναψυκτικών, πλαστικά καπάκια, σακούλες. Η δράση έχει ως στόχο την εκμάθηση της χρησιμότητας της ανακύκλωσης και της επαναχρησιμοποίησης αντικειμένων.

Happy Family Weekends για το Περιβάλλον: Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι το δεύτερο που οι μικροί φίλοι του Athens Metro Mall καλούνται να φυτέψουν το δικό τους γλαστράκι και να ζωγραφίσουν με πινέλα και μπογιές πώς φαντάζονται έναν πράσινο πλανήτη! Τα παιδιά διασκεδάζουν και ψυχαγωγούνται, γνωρίζοντας παράλληλα τα στοιχεία της φύσης το νερό, το χώμα, φυτά.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s