Επαγγελματικός Προσανατολισμός στην Πράξη

DemertzisΤην Τρίτη 10 Μαΐου 2011, στις 20:00 γίνεται η παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητή της Ευαγγελικής Σχολής, Νίκου Αντ. Δεμερτζή “Επαγγελματικός Προσανατολισμός στην Πράξη” (… στο Πέρασμα της Εφηβείας… στο Διάβα της Ζωής).

Η διοργάνωση αυτής της παρουσίασης, δεν θα μπορούσε παρά να στηρίζεται από το Σύνδεσμο Αποφοίτων της Ευαγγελικής Σχολής, που προσκαλεί όλους τους αποφοίτους της σχολής, καθώς και όλους όσους ενδιαφέρονται για το σχολικό επαγγελματικό προσανατολισμό στην εκδήλωση που θα δίνει στη Στοά του Βιβλίου (Στέγη Τεχνών και Γραμμάτων, Αρσάκειο Μέγαρο, Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα).

Ο συγγραφέας Νίκος Δεμερτζής εργάζεται με εφήβους πάνω από 25 χρόνια, ως εκπαιδευτικός – Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια διοργανώνει σεμινάρια Συμβουλευτικής Γονέων με θεματική την εφηβεία και τον επαγγελματικό προσανατολισμό. Στο συγκεκριμένο του βιβλίο, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Σαββάλας, αποτυπώνονται οι γνώσεις και οι εμπειρίες του, όχι μόνο σε θεωρητικό, αλλά και σε πρακτικό επίπεδο και μέσω αυτού οι έφηβοι θα βρουν απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που τους απασχολούν.

Leave a comment