29 Απριλίου Παγκόσμια Ημέρα Ευχής

pagosmiameraefxisΑύριο 29/4, είναι η Παγκόσμια Μέρα Ευχής και ο Αντώνης Ρέμος ως πρεσβευτής του οργανισμού, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, θα συμμετέχει σε εκδηλώσεις και θα πραγματοποιήσει την ευχή ενός 9χρονου, μέσω του Kάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος.

 

 

Ο μη-κερδοσκοπικός φιλανθρωπικός οργανισμός Μake-A-Wish®, με αφορμή την 31η επέτειο της πρώτης ευχής, ενώνει τις δυνάμεις του με τα υπόλοιπα παραρτήματά του σ’ όλο τον κόσμο και γιορτάζει για δεύτερη χρονιά την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής www.worldwishday.org, με στόχο να αλλάξει τη ζωή παιδιών που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες σε όλο τον κόσμο.

doramakeawishΣτο πλαίσιο αυτού του εορτασμού, της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής, οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έχουν διαθέσει το πρόγραμμα «Προσφέρω» από τις 22 έως τις 29 Απριλίου για την ενίσχυση του έργου του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Μέχρι αύριο όλοι μπορούμε να μοιραστούμε τη δύναμη μιας ευχής με ένα απλό SMS, γράφοντας ΚΜΕ και στέλνοντας το μήνυμα στο 19454.

Με τον τρόπο αυτό θα ενισχύσουμε τα παιδιά που πάσχουν από ασθένειες απειλητικές για τη ζωή τους, με χαρά ελπίδα και δύναμη! Διαφορετικά, σας προτείνω να κάνετε ένα συνδιάσετε τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας, που είναι την Κυριακή στις 8 Μαϊου. Νομίζω πως είναι καλή ιδέα να χαρίσετε δώρα στις μητέρες σας, όπως ποδιές κουζίνας, βιβλία συνταγών και άλλα έξυπνα χρηστικά αντικείμενα, μέσω του οργανισμού των έξυπνων δωροπροτάσεων του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδας.

exypnadora

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s