Πως να φτιάξετε καλοσχηματισμένα φρύδια

grammes_frydionΤα καλοσχηματισμένα φρύδια παίζουν σημαντικό ρόλο την εμφάνιση μιας γυναίκας και συντελούν στην ανάδειξη της ομορφιάς της.

Oι κανόνες συμμετρίας για το τέλειο σχήμα τους αποτυπώνονται στην παραπάνω φωτογραφία. Κανονικά, τα δύο φρύδια σας δεν έχουν ποτέ ακριβώς το ίδιο σχήμα, διότι οι δύο πλευρές του προσώπου, δεν είναι ταυτόσημες. Ωστόσο, αν χρησιμοποιείτε ένα μεγάλο καθρέφτη και έχετε μια συνολική ματιά του προσώπου σας, όταν διαμορφώνεται το σχήμα των φρυδιών σας, θα έχετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Αν τα μάτια σας έχουν πεσμένα βλέφαρα καλό θα ήταν να ανασηκώσετε λίγο την γραμμή τους, δίνοντάς τους μια κλίση προς τα πάνω, αλλά διατηρώντας τα, ελαφρώς παχιά. Ίσως, χρειαστεί να αποτριχώσετε τα άκρα τους.

frydiaΓια να τελειοποιήσετε το περίγραμμα των φρυδιών σας, αφού έχετε βάλει μια πούδρα φρυδιών,  πρέπει να τα περάσετε μ’ ένα μυτερό βουρτσάκι και μετέπειτα μ’ ένα μολύβι φρυδιών – που θα είναι ένα τόνο πιο σκούρο από το χρώμα των μαλλιών σας, αφού πρέπει να έχουν χρωματική αρμονία με την απόχρωση των μαλλιών.

eyebrows

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s