Μοναδικές προσφορές για τη Γυναίκα από το Mpd Club

mpdfestivalomorfiasΤο mpdclub διαθέτει την αξιοπιστία και την ικανότητα, να μπορεί να εγγυηθεί μία καλή επαγγελματική αποκατάσταση  και γι’ αυτό ξεκινά μεγάλες εκδηλώσεις, τις οποίες εντάσσει στα πλαίσια του ΜΗΝΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ. Φυσικά, αφού είναι κοντά στη Γυναίκα, θα συμμετέχει στο φετινό φεστιβάλ ομορφιάς, στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου από τις 2-4 Απριλίου. Ταυτόχρονα όμως, εξασφαλίζει και κάποιες επιπλέον προσφορές για τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μέλη του, όπως οι παρακάτω:

Η ΑΧΑ Ασφαλιστική προσφέρει έκπτωση 20% στα ασφάλιστρα της κατοικίας κάθε γυναίκας, που θα προχωρήσει στην ασφαλιστική κάλυψη της Κατοικίας της μέσα στο μήνα Μάρτιο.
Το συνεργαζόμενο με το mpdclub διαγνωστικό κέντρο ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ, Λ. Συγγρού 137, Ν. Σμύρνη, προσφέρει στα μέλη του mpdclub έναν υπέρηχο θυρεοειδούς στην ειδική τιμή των 9 €, για την περίοδο 15/3 – 15/4. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κλείνουν ραντεβού, για την πραγματοποίηση της εξέτασης, στα τηλέφωνα 210 9329 149 & 210 9329 054.
Η Γενική κλινική Πειραιώς «Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ», προσφέρει ένα πλήρες ιατρικό check up, εντελώς ΔΩΡEAN, μόνο για τα μέλη και φίλους του  mpdclub.


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s