Ο Σωστός Τρόπος Ζωής από το Μ.Κ.Ο. Win Hellas

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Win Hellas, δίνει ένα αισιόδοξο μήνυμα προς όλες τις γυναίκες: Ο “Σωστός Τρόπος Ζωής” είναι δικαίωμά σου!!

mantapapadakou

Ο W.I.N. HELLAS προσπαθεί μ’ όλες του τις δυνάμεις να τον διασφαλίσει σ’ όσες περισσότερες γυναίκες μπορεί, συνεχίζοντας για 3η χρονιά τη διοργάνωση του επιτυχημένου προγράμματος “Σωστός Τρόπος Ζωής”. O κύκλος των σεμιναρίων αυτών έχει βασικό του στόχο την υποστήριξη κάθε γυναίκας, που υπήρξε θύμα σωματικής ή ψυχικής κακοποίησης.

Το νέο αυτό πρόγραμμα, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου στο Σύνταγμα και την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου στον Πειραιά. Στο πλαίσιο του προγράμματος θα πραγματοποιηθούν ψυχο-εκπαιδευτικά σεμινάρια, διάρκειας 5 μηνών, τα οποία θα δώσουν σ’ όλες τις γυναίκες την ευκαιρία να ενημερωθούν τόσο για την πρόληψη, όσο και για την αντιμετώπιση κάθε μορφής κακοποίησης (σωματικής, ψυχικής, λεκτικής κλπ.) λαμβάνοντας στήριξη από επιστημονική ομάδα εξειδικευμένων ψυχολόγων και ομιλητριών.

Η δράση του W.I.N. Hellas είναι πανελλαδική και προσφέρει μέσω εξειδικευμένων προγραμμάτων, όπως είναι «Ο Σωστός Τρόπος Ζωής», κάθε είδους βοήθεια για τη θεραπεία, την ενδυνάμωση και την ψυχοκοινωνική στήριξη γυναικών που έχουν υποστεί οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση. Από την ίδρυση του, το 2006, μέχρι σήμερα, ο W.I.N. HELLAS έχει «αγκαλιάσει» περισσότερες από 2.000 γυναίκες, θύματα κακοποίησης, προσφέροντας τους τα απαραίτητα θεμέλια και φροντίδα για ένα νέο, σωστό τρόπο ζωής, ενώ αριθμεί περισσότερα από 5.000 μέλη. Μαζί με την εθελοντική του ομάδα δίνει καθημερινά ένα μήνυμα ελπίδας, αισιοδοξίας και δύναμης για κάθε γυναίκα.

Άλλωστε, αυτή η κοινωνική προσφορά του στις κακοποιημένες γυναίκες είναι και ο λόγος βράβευσης της Προέδρου του Win Hellas, κυρίας Μάντα Παπαδάκου, σε εκδήλωση για τη βράβευση 15 γυναικών με σημαντική εθελοντική προσφορά, που τελέστηκε στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Π. Φαλήρου στις 9/2.

Πρόγραμμα σεμιναρίων:

Αθήνα =>  Κάθε Δευτέρα 19.00-21.00, Athens Synthesis Centre ( Μητροπόλεως 25 & Πατρώου 8-10)

Πειραιάς => Κάθε Τετάρτη 19.00-21.00, Αίθουσα Β’ Διαμερίσματος Πειραιά (Ελ. Βενιζέλου & Κουντουριώτου 55)

Προσωπικά, στηρίζω αυτό το έργο του W.I.N. Hellas, γιατί όχι μόνο με βοήθησε προσωπικά όταν το χρειάστηκα πριν χρόνια, αλλά και γιατί, η παρακουλούθηση του δεύτερου κύκλου των σεμιναρίων του Σωστού Τρόπου Ζωής μου έκανε μεγάλο καλό. Σήμερα, τελειώνει ο δεύτερος κύκλων μαθημάτων και θα γίνει η αποφοίτηση όσων κυριών το παρακολούθησαν ολοκληρωμένα. Εγώ δεν έχω παρά να συνεχίσω την παρακολούθηση των μαθημάτων αυτών στον 3ο κύκλο, ώστε να πετύχω την ολοκλήρωση αυτών των τόσο σημαντικών μαθημάτων. Δοκιμάστε και σεις και θα με θυμηθείτε!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s