Έξυπνες προτάσεις δώρου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

love-heart-watch

Σήμερα πολλοί από εσάς θα γιορτάσετε με το ταίρι σας την ημέρα των ερωτευμένων, αφού είτε το θέλουμε, είτε δεν το θέλουμε ο εορτασμός της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας.

Ευκαιρίες ψάχνουμε και μεις οι ρομαντικοί, αλλά πιο πολύ απ’ όλους μας ψάχνουν τρόπο να κάνουν τζίρο οι επιχειρήσεις. Συνεπώς, έχουμε και λέμε… Μπορεί ο καλός σας να μην είναι σε θέση να σας χαρίσει το πολυπόθητο Rolex, αλλά θα σας χάλαγε αν  σήμερα σας χαρίσει ένα ρολόι, που μοιάζει μ’ αυτό και έχει στη θέση κάθε δείκτη της ώρας, έχει μία καρδούλα;

Εμένα πάντως, θα  με κολάκευε αυτό και θα μου αποδείκνυε πως το σκέφτηκε πολύ, για να βρει αυτό τον ωραίο συμβολισμό. Δεν είναι ρομαντικό να σας πει ο καλός σας μ’ αυτό τον τρόπο, πως κάθε λεπτό και κάθε ώρα είστε στο μυαλό του; Tώρα, φυσικά, εσείς οι άνδρες καλό θα ήταν να μας διαβάζετε ,γιατί ιδέες σας δίνουμε και σας και γλυτώνετε από την πολύ σκοτούρα! Αν σας αρέσει η πρότασή μου για το love heart ρολόι, δεν έχετε παρά να το παραγγείλετε μέσω διαδικτύου, από το AXOS marketplace.

tsanta_kameliaτσάντα καμέλια που είναι και οικονομική και μπορεί να την κρατάει συνεχώς πάνω της και να σας σκέφτεται κάθε στιγμή, αναλογιζόμενη πόσο πρωτότυπο και συνάμα πρακτικό είναι το δώρο σας. Καμιά φορά η αξία ενός δώρου, έχει λιγότερη σημασία, από το συμβολισμό που προσφέρει αυτό που χαρίζουμε.

Στο εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου, τα έξυπνα και πρωτότυπα δώρα κάνουν τη διαφορά και όχι τα μαύρα διαμάντια και τα ακριβά φορέματα. Αρκεί να την κάνετε να σκεφτεί πως είναι μοναδική για σας και γι’ αυτό ψάξατε να βρείτε κάτι πρωτότυπο και μοναδικό γι’ αυτήν.

Βέβαια, θα μπορούσα ώρες να σας παραθέτω δώρο για να επιλέξετε, αλλά απλά σας προτείνω να γίνετε πιο ευρηματικοί και να μην αρκεστείτε σε ένα μπουκέτο λουλούδια, που είναι η εύκολη λύση. Από την άλλη, γιατί να μην της κάνετε μια άλλη μέρα αυτά τα μικρά και όμορφα δώρα, για να της αποδείξετε πως την σκέφτεστε διαρκώς, με ή χωρίς τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου!

Advertisements

One thought on “Έξυπνες προτάσεις δώρου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s