Αντιγηραντικό συμπλήρωμα διατροφής με κολλαγόνο από την PureLogicol

Purelogicol supplement

Συμπλήρωμα κολλαγόνου για αντιγήρανση προσώπου και όχι μόνον, από τη μοναδική σειρά των βιοτεχνολογικών καλλυντικών προϊόντων της.

Το συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής αποτελεί μια μοναδική φόρμουλα πλούσια σε αμινοξέα που βοηθά στη μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων.  Καθόλου είναι τυχαίο δεν είναι που αυτό προτιμάει η Madonna για να διατηρείται νέα!

Ενισχύει τη λάμψη των μαλλιών, δυναμώνει τα νύχια και τις αρθρώσεις. Το κολλαγόνο είναι η πρωτεΐνη με το μεγαλύτερο ποσοστό στο ανθρώπινο σώμα, αποτελεί περίπου το 75% του ιστού του δέρματος, των μαλλιών, των νυχιών και των αρθρώσεων. Τα επίπεδα κολλαγόνου μειώνονται κατά 1.5% κάθε χρόνο μετά τα 25. Υπολογίζεται ότι στην ηλικία των 40 το σώμα παύει να παράγει κολλαγόνο. Αυτό έχει ως συνέπεια δημιουργία λεπτών γραμμών και ρυτίδων, απώλεια ελαστικότητας στο δέρμα, θαμπά μαλλιά, εύθραυστα νύχια και αδύναμες αρθρώσεις.

  • Μειώνει ορατά τις λεπτές γραμμές & ρυτίδες
  • Ενδυναμώνει τα μαλλιά και τα νύχια
  • Βοηθά στην ομαλή λειτουργία των αρθρώσεων
  • Βελτιώνει τη φυσική κατάσταση

Κάθε κάψουλα περιέχει 600 mg collagen hydrolysate. Η περιεκτικότητα του κολλαγόνου σε αμινοξύ είναι 1/3 γλυκίνη και 22% προλίνη και υδροπρυξολίνη, το υπόλοιπο 45% περιλαμβάνει 17 αμινοξέα. Το κολλαγόνο έχει ένα ιδιαίτερα υψηλό περιεχόμενο των όξινων και βασικών αμινοξέων. Από τα όξινα αμινοξέα (γλουταμινικό οξύ και ασπαρτικό οξύ), περίπου το 1/3 είναι παρόν στην αμινό-μορφή ως γλουταμίνη και aspargine. Η Cystine απουσιάζει απο τα θειικά αμινοξέα, μόνο η methionine είναι παρούσα αλλά σε πολύ χαμηλή αναλογία.

84 - 90% πρωτεΐνη
8 - 12% νερό
2 - 4% μεταλλικά άλατα
  • Χωρίς Λίπος
  • Χωρίς Συντηρητικά
  • Χωρίς Υδατάνθρακες
  • Χωρίς Χοληστερόλη

Λαμβάνοντας με νερό 2 κάψουλες πριν την κατάκλιση επιτρέπουμε στο σώμα να απορροφήσει το κολλαγόνο στο μέγιστο βαθμό. Έτσι επιτυγχάνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Προσοχή, αν είστε έγκυος, θηλάζετε, αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα υγείας ή παίρνετε οποιοδήποτε φάρμακο συμβουλευτείτε το γιατρό σας προτού πάρετε το πόσιμο κολλαγόνο και γενικότερα οποιοδήποτε συμπλήρωμα διατροφής.

.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s